Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 0:30 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Buri się coś odmieniło i poszła pod łóżko. Wołałam ale nie chce wyjść. Dać jej spokój aż sama wyjdzie?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie sty 16, 2011 0:47 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

ja bym jej dała spokój a coś czuję że Tito może tam do niej się wgramolić :D

jeśli nie robią sobie krzywdy a z tego co piszesz to nie ma o tym mowy,to niech się oswajają i poznaja w swoim wlasnym tempie-oni będą najlepiej wiedzieli kiedy i jak sobie własną znajomość ułożyć :D

dobrej nocki i niech się kiciuniom tłuste myszki przyśnią Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 16, 2011 0:53 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Nie rozumiem tylko dlaczego Buri go nie akceptuje. Jest mi smutno i żal małego który bardzo się stara :cry:
Wam też dobrej nocki.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie sty 16, 2011 0:58 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Jola,wiem że Ci przykro,ale nie możemy kiciom przypisywać naszego sposobu myślenia...
one mają swoje ścieżki i wszystko się ułoży-po prostu Buri chce rządzić a zdaje się że Tito to świetnie rozumie i jak jej da znać że to akceptuje to się zaprzyjaznią ale pewnie na jej warunkach...

wiesz że chłopaki to fujary...nie to co my,kobitki :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 22:33 Re: Buri

Witajcie,
no chyba coś drgnęło :kotek: mam nadzieję
po powrocie do domu powitał mnie mały, a za chwilę patrzę, a tu Buri też idzie na powitanie, czego wczoraj nie zrobiła.
Oboje rozpakowali za mną zakupy, wypatrując czegoś dla siebie, Buri ładnie zjadła z Tita miski, ale Tito nie bardzo ostatnio je. To chyba stres. Dzisiejsza noc była spokojniejsza. Zasypiał ze mną Tito, a gdy się w nocy obudziłam obok mnie leżała już Buri-rozanielona, wyciągnięta, gotowa do głaskania :D
To z czego się najbardziej cieszę to że widziałam dwa razy "noski noski" bez warczenia :ryk:
żebyście widziały jak piękny to widok, no ale... żeby nie było tak sielankowo, to było buuu jak mały chciał gwizdnąć jej piłeczkę, którą się akurat bawiła. Właśnie bardzo mi się podoba jak Buri bawi się piłeczkami.
Kuwetkuje wzorowo, nałożyłam już wierzch i nie ma żadnego problemu. Mam nadzieję że z każdym dniem będzie coraz lepiej :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie sty 16, 2011 23:25 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

moja słodka i mądrutka Buri-wiedziałam ze musi być dobrze.
To było od razu widać,"a nie mówiłam?"
Z każdym dniem będzie lepiej i będziesz miala coraz więcej radości patrząc na nie :D
:1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 23:40 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

mówiłaś, mówiłaś :evil:
Buri chyba zaczyna się przyzwyczajać do nowego miejsca i ludzi :D
zastanawiam się skąd ona taka grubiutka jest, a Tito taki piszczałek :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie sty 16, 2011 23:45 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Jola,ona miala usg z powodu grubości i nic nie znaleziono-ani ciąży ani płynów żadnych niepokojących ani gazów ani guzów,nic. i wyniki krwi super.
widać taka jej uroda :D

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 16:06 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Mam nowe zdjęcia Buri, które przesłała mi Jola i nie zawacham się ich użyć :) Ale dopiero wieczorm jak wrócę z pracy. Piękna ta gadzina jest..... I przyjaźń z Titem coraz bliżej, bliżej.....
magdajedral

Post » Pon sty 17, 2011 17:29 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

jak je wstawisz to nie zawaham się nimi zachwycic :D

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 20:09 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

smarti pisze:jak je wstawisz to nie zawaham się nimi zachwycic :D

że niby moimi kotami...??? :roll:
no nie wiem, nie wiem... spytam ich o zdanie :evil: :twisted:

idź sobie Smarti na obcy wąt tak jak wczoraj i nie oglądaj naszych kotów... :oops:

Buri zwęszyła dziś kryjówkę Tita, w kanapie, gdzie wchodzi się od tyłu i urządziła sobie tam dłuższą drzemkę :mrgreen:
musiałam odsunąć i wyjąć damę, bo nie słyszała zaproszenia na kolację 8O
Teraz leżą sobie najedzone brzuchy na mojej :roll: kołdrze. Na kolację był łosoś. Smakował. Oczywiście dla nich. Ja jadłam parówki...ech.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon sty 17, 2011 20:13 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

jak mnie wypędzją to sobie idę :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...

na co to człowiekowi przyszło...wychował na własnej piersi a teraz nie chca znać...ot,wdzięcznośc..

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 20:18 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

nie wypędzają, ależ skąd! :oops: :oops: :oops:
sami nie wiedzą co mówią :1luvu:
witamy Smarti :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon sty 17, 2011 20:21 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

noo,ostatecznie dam się przeblagać :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

i zdaje się że u kociastych wielkie postępy-coraz lepiej :?: :D

smarti

Post » Pon sty 17, 2011 21:36 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

smarti pisze:jak je wstawisz to nie zawaham się nimi zachwycic :D

i na to liczę, więc powoli możesz zbierać siły na zachwyty....
magdajedral

[poprzednia][następna]