Jadzia i Ernest - już w DS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 0:09 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

sledze watek z zapartym tchem ze dla jadzi znajdzie sie dom na stare lata ...
jesli zas sie nie znajdzie moge zabrac ja do siebie na tymczas do znalezienie domu
nie mam co prawda luzow kocich bo mam ich 11 ale zawsze to nie schron

wizyta w razie co mile widziana :)

antoninaśnieżka

Od: Pon sty 04, 2010 22:32

Post » Czw paź 07, 2010 5:45 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

antoninaśnieżka pisze:sledze watek z zapartym tchem ze dla jadzi znajdzie sie dom na stare lata ...
jesli zas sie nie znajdzie moge zabrac ja do siebie na tymczas do znalezienie domu

:!: :!:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw paź 07, 2010 7:53 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Mulesia pisze:
antoninaśnieżka pisze:sledze watek z zapartym tchem ze dla jadzi znajdzie sie dom na stare lata ...

:!: :!:

:idea: :arrow: :!:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw paź 07, 2010 9:12 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Zaznaczam!
Nasz ukochany Fox miał 5 lat jak go braliśmy i mając doświadczenia ze zwierzętami od szczeniaka i z dorosłym obywatelem, dziś wiem że to optymalny wybór! Jego miłość do ludzia nie zna granic - stateczność zaprawiona szaleństwem (jak zabawa to zabawa ;) , miziastość i mruczanki ugniatanki!!!
Po prostu wiek 8 lat to idealny wiek - pełen godności i miłości :1luvu:
Jadziuniu za domek i Twoich Dużych :!:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Czw paź 07, 2010 9:51 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Dzięki :) Zanotowane :ok:
Czekamy na razie na odzew potencjalnego DS, zobaczymy jak się sprawa rozwiąże.

To jeszcze napisz skąd jesteś tak w razie co ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 07, 2010 10:26 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

:1luvu: Lzy mi leca. Gibutek wielkie kciuki.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw paź 07, 2010 10:46 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Zaznaczę sobie wątek Jadzi i też potrzymam :ok: za domek.
Śliczna jesteś koteńko :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 07, 2010 10:50 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

z warszawy - wzielam ostatnio dwa staruszki jednego z Palucha drugiego od Pani ktora zmarla ze skierniewic
Moglabym Jadzie zabrac za jakis tydzien w razie czego poniewaz kotka z Palucha przywlokla mi zapalenei drog oddechowych i pozarazala moje koty - choc wszystkie sa szczepione jak nalezy - ale wiadomo na paluchu przepasazowane swinstwa sa bardzo
zatem koncze leczenie kaszlenia i flukania za okolo tydzien

Pytanie czy ktos wie jak Jadzienka reaguje na psy ? tez u mnie sa wiec dobrze byloby miec taka info
jak reaguje na inne koty ? czy byla szczepiona , odrobaczana ? to tez wazne bo weszla by do kotow odrobaczonych dopiero co po przybyciu dwoch nowych

stare koty tak jak i stare psy zasluguja na godne zycie dlatego takimi sie zajmuje.

antoninaśnieżka

Post » Czw paź 07, 2010 11:01 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

To jest bardzo dobre zajecie i ja tez tak kiedys bede robic. Te wlasnie "nie chciane" beda u mnie mialy domek.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw paź 07, 2010 11:09 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Strasznie się wzruszyłam opisem Jadzi i bardzo trzymam kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Czw paź 07, 2010 11:13 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Wyslalam pw do gibitkowej ze swoim numerem tela zebysmy sobie " pogadały" :)

antoninaśnieżka

Post » Czw paź 07, 2010 11:18 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

antoninaśnieżka pisze:Wyslalam pw do gibitkowej ze swoim numerem tela zebysmy sobie " pogadały" :)
odbierz pw ode mnie, plissss...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 07, 2010 11:22 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

No to i tak "troszkę" potrwa bo Jadzia niesterylizowana jednak, trzeba ją ciachnąć. Na psy nie wiem jak reaguje, o kotach pisałam - nie zaczepia ale potrafi "oddać" tak że ją już potem nie zaczepiają.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 07, 2010 12:10 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Kciuki za Jadzię i dom :ok: :ok: :ok:

Proszę też bardzo o zajrzenie do nowego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=118194
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

[poprzednia][następna]