DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ ZAMYKAMY

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 26, 2010 17:39 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

kwiatkowa pisze:Obrazek

Mój butek! Nieoddamnieoddamnieoddam!

Grzywek wysil się trochę z tymi wynikami jeszcze.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie wrz 26, 2010 17:42 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Miss pisze:Całkiem ładny ;)
A drapie i gryzie? :twisted:

Zawiodę Cię - dwukrotnie... nie drapie i nie gryzie, i ma dom:)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie wrz 26, 2010 17:43 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Miss: Bazyl drapie :twisted: Chcesz Bazylka? :mrgreen:

kwiatkowa

Post » Nie wrz 26, 2010 17:46 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Te Grzywusiowe wyniki, tak po ludzku i wprost jak cielęciu mówiąc, to się poprawiły :?: :oops:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie wrz 26, 2010 17:47 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Bazyl całkiem urodziwy - zaprezentuję go dziś wieczorem przed jury :D
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Nie wrz 26, 2010 18:05 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Theodora pisze:Te Grzywusiowe wyniki, tak po ludzku i wprost jak cielęciu mówiąc, to się poprawiły :?: :oops:

Moim zdaniem się nie pogorszyły..., ale po kilkunastodniowych działaniach kurujących mogłyby być lepsze... :?

kwiatkowa

Post » Nie wrz 26, 2010 18:40 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

kwiatkowa pisze:Kciuki za DDG nieustanne!

I zagadka na niedzielę:
cóż to za kotecek?:)

Obrazek

AAAAAAAAAAAAA :D :D :D
Kwiatkowa :1luvu:
Widzę, że mogę już oficjalnie obwieścić :!: Rusek ma DOM :D :ok:

A co do wyników Grzywsona to taj jak napisała Agn - mógłby się Dziadunio postarać bardziej.
To znaczy parametry nerkowe trochę się obniżyły ale największym problemem jest fakt, że obniżyły się też parametry czerwonokrwinkowe czyli mówiąc wprost Grzywson ma anemię.
Dlatego teraz już szukamy krwi do transfuzji (hematokryt zjechał mu do 18) a w międzyczasie będziemy organizować erytropoetynę.
Nie wiem czy uda się kupić aranesp, podobno jest lepszy niż eprex, nie powoduje powstawania przeciwciał czyli organizm nie "obojętnieje" na jego podawanie. Po kilkakrotnym podaniu eprexu zwyczajnie przestaje on działać.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie wrz 26, 2010 18:45 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

pixie65 pisze:Widzę, że mogę już oficjalnie obwieścić :!: Rusek ma DOM :D :ok:

No to ja się nie dziwię, że on się tego buta tak trzyma - pewnie ktoś sobie żarciki robił, że znowu kotecka odda. :roll:

:wink:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie wrz 26, 2010 18:53 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Agn pisze:No to ja się nie dziwię, że on się tego buta tak trzyma - pewnie ktoś sobie żarciki robił, że znowu kotecka odda. :roll:

To ja z kolei naruszę tajemnicę korespondencji i podzielę się z Ciotencjami dobrymi wieściami:
Witam,
kotek ma się dobrze.
Przewspanialy przytulas z niego, troche sie jeszcze czasami boi jak do drzwi coś zadzowni.
Ale do każdego domownika się głasia. Schudł już troche, co wieczór sie bawi.
Spi z nami, a jak juz spi to koniecznie musi polozyc sie na kims :))) i mrruczy.
Jestesmy niesamowicie zadowoleni z Ruseczka i wydaje nam się, że on również jest szczęśliwy

Pozdrawiamy

:1luvu: :placz: :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 26, 2010 18:55 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

kwiatkowa

Post » Nie wrz 26, 2010 19:01 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

no, wreszcie radosne wieści w tym wątku :D :D :D

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Nie wrz 26, 2010 19:03 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

pixie65 pisze:A co do wyników Grzywsona to tak jak napisała Agn - mógłby się Dziadunio postarać bardziej.

Widać Grzywka ma swoje własne zdanie w kwestii dynamiki zmian.
Grzywciu - pracuj nad wynikami, niech wartości spadają i rosną jak trzeba, nawet w Twoim własnym tempie :ok:
a ja Ci potem zrobię najpiękniejszy kolorowy wykres jaki umiem

Ruseczkowi życzę szczęścia w nowym domu :ok:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie wrz 26, 2010 19:07 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

sanna-ho pisze:no, wreszcie radosne wieści w tym wątku :D :D :D

No.
I jeszcze jedna: zwizytowała nas dzisiaj Ciotencja mueczarne :D
Co prawda bez aparata ale za to z Pysznymi Ciasteczkami.
Zapraszamy więc teraz Ciotencje kwiatkową i Amikę6 z aparatami, bez ciasteczek.
Jeszcze trochę zostało :wink:
Kwiatkowa :arrow: patent z lodówką i ciasteczkami jest gienialny 8)

Theodoro - Ty mu może zrób ten wykres już teraz :wink:
Niech patrzy i się dostosowuje.
Może jak sobie popatrzy to będzie wiedział, które parametry ma sobie rosnąć a które opadać 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 26, 2010 19:09 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Rusek :1luvu: Niech mu się dobrze żyje w nowym domku!

Powiem Wam, że Grzywka mimo wszystko wygląda lepiej. I jest bardziej ruchliwy niż wcześniej. Jest niesamowitym tulakiem, ugniataczem i mruczkiem :1luvu: Mam nadzieję, że wyniki zaczną poprawiać się szybciej. Szepnęłam mu na ucho, że ma nad sobą pracować. Może posłucha ;)

Aaaa! Tak jak mówiłam kolejny raz bez aparatu nie pokażę się. Wezmę lustro me i cykcykcyk :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie wrz 26, 2010 19:10 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Se przycupnę i pozaciskam nadal co tam mogę 8)

Ruskowi wszystkiego najlepszego w nowym domku życzym gromadnie :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

[poprzednia][następna]