BANDA KULAWEGO -

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 22:49 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

he he he
ja też sobie mieszkanko upatrzyłam swego czasu :ryk:
Postanowiłam kupić mieszkanie. Tak serio serio. Kto u mnie był, wie, że mieszkam w slumsie i nie mam już serca do remontu.

Od czego zaczęłam poszukiwania właściwego mieszkania/domu? Od spisania na kartce rzeczy, które w tym domu muszą bezwzględnie się znaleźć. Potem wrzuciłam w wyszukiwarkę. Najtańsze wskazane według moich kryteriów kosztowało 1300 tys. :smokin:
Ponieważ nie mam drobnych, w wyszukiwarce uwzględniam tylko ilość pokoi i górną granicę mojej wydolności finansowej (z uwzględnieniem banku), a potem patrzę, czy mi się mieszkanko podoba. :mrgreen:

Z Milusią dużo lepiej. Rusza się, włącza szwendacza, je. Chociaż bardzo mało, ale je.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto cze 08, 2010 11:20 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Milusia tak trzymać. :ok:

Femko milion trzysta. 8O
Fiu, fiu. :lol:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto cze 08, 2010 11:27 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

też się zdziwiłam, bo wydawało mi się, że mam skromne oczekiwania :mrgreen:
chyba nie muszę dodawać, jakie mam szanse choćby trochę zbliżyć się do takiej chałupy :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Wto cze 08, 2010 15:13 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Femka pisze:(...)Prawdopodobnie od przyszłego tygodnia zaczynam bardzo intensywne zajmowanie się sobą: z indywidualnym instruktorem i dietetykiem (w jednym), masażystą, endokrynologiem i ginekologiem. Będzie mnie to kosztowało majątek, ale w kogo ja mam pakować kasę, jeśli nie w zdrowie Szczypiorków i swoje?

Też mnie czasem takie myśli nachodzą, ale od razu tłukę w zarodku :mrgreen: , w moje nie ma już sensu :lol:

Jak Milusia?
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto cze 08, 2010 15:30 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

zawsze jest sens.
jeśli nie zrobię tego wszystkiego, za chwilę będę tłustym cukrzykiem i umrę na serce.
a tak, unormuję teraz organizm, nauczę się prawidłowych nawyków, a potem już sobie poradzę.

Z Milusią dużo lepiej. Ale ciągle obserwuję, czy kręgosłup jej nie boli.
W każdym razie ożyła. Tylko mało je, szczególnie na śniadania i kolacje. Obiad jeszcze jak cię mogę. Ale też mniej niż zwykle. Tyle, że nie trzeba jej prosić, podtykać miseczki, sama biegnie i czeka z zadartym łebkiem :1luvu: :lol:
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 09, 2010 15:25 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

klikajcie, dziewczyny, bardzo proszę.
Baca to pies Biafry (raczej Fundacji), która została zalana w powodzi
z masą zwierzaków.

http://lodz.szerlok.pl/oferta/baca-pod- ... D274v.html
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 09, 2010 16:56 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

No, dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro cze 09, 2010 18:43 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Femka pisze:klikajcie, dziewczyny, bardzo proszę.
Baca to pies Biafry (raczej Fundacji), która została zalana w powodzi
z masą zwierzaków.

http://lodz.szerlok.pl/oferta/baca-pod- ... D274v.html

Kliknęłam i jeszcze będę klikać :D .
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro cze 09, 2010 19:10 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Kliknelam 8)
Ciesze sie ze z Milusia lepiej :D
Femka, życze ci żebys znalazla dom ze zlotymi klamkami- dla kotow :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro cze 09, 2010 19:13 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Trzymam kciuki za Milusię...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 09, 2010 19:42 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Femko też kliknęłam. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro cze 09, 2010 19:47 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

bardzo wielkie dzięki za kliki dla Bacy od Biafry.
Teraz próbuję kliknąć jeszcze z domu, ale coś nie idzie :roll:

moś, jak ja już znajdę dom ze złotymi klamkami (i będzie mnie na niego stać :lol: ) to nie po to, żeby zapchloną zarazę tam trzymać :evil:
Szczypiorki się komuś podrzuci :mrgreen:
Muszę wybrać dla nich dobry domek, chyba, że są ochotnicy :smokin:

EDIT: zapomniałam napisać, że z Milusią jakby spokój. Ale lepiej jeszcze się nie cieszyć, żeby nie zapeszyć. W każdym razie dziś w nocy najpierw spała na mojej głowie, a potem zwaliła mnie z poduszki. To zawsze był objaw dobrego samopoczucia. Milusi, nie mojego :roll:
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 09, 2010 19:50 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

Uciekam Obrazek

moś

Post » Śro cze 09, 2010 19:51 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

moś, Kalisz nie taki duży, jak wybiorę Ciebie, to Cię znajdę :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Śro cze 09, 2010 20:01 Re: BANDA KULAWEGO-teraz Milusia-nie ma się co martwić,wyleczymy

E, do listopada sie wszystko moze zmienic :twisted:

moś

[poprzednia][następna]