Oby obyło się bez stresu, albo tylko z malutkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!U nas również słonko, oby zaświeciło dla calej Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Estraven
Oby obyło się bez stresu, albo tylko z malutkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kalair pisze:Wyobrażam sobie tę gorycz..Ale jak szybciutko się wepchnie do gardziołka, zawsze mniej czuć..No, biedna Klarunia.
A wyobraźcie sobie, że dziecku koleżanki-2,5 roczku, lekarz przepisał antybiotyk w jakiejś zawiesinie. Tego się nie dało pić!! Dorosly by nie przełknął, a dziecko? Wymiotowal po tym, i lekarz musial to zmienić. Horror, ja , jak czuję gorycz z tabletki, już mi wszystko w gardle staje..

kropkaXL pisze:kalair pisze:Wyobrażam sobie tę gorycz..Ale jak szybciutko się wepchnie do gardziołka, zawsze mniej czuć..No, biedna Klarunia.
A wyobraźcie sobie, że dziecku koleżanki-2,5 roczku, lekarz przepisał antybiotyk w jakiejś zawiesinie. Tego się nie dało pić!! Dorosly by nie przełknął, a dziecko? Wymiotowal po tym, i lekarz musial to zmienić. Horror, ja , jak czuję gorycz z tabletki, już mi wszystko w gardle staje..
Ale dziecko nie gryzie i nie drapie,poza tym,takiemu maluszkowi można jakoś tłumaczyć,cos pysznego,albo miłego obiecać,a kotu co?-tylko na siłe można podawać-on nie rozumie,nie wie,tylko sie boi.
bulba pisze:Kasieńko, ja już na dzisiaj znikam. Przeciekają wały antypowodziowe bardzo niedaleko od naszego osiedla. Wybieramy się właśnie z TZ, żeby pomóc w układaniu worków. Do jutra pewnie. Dobrego wieczoru, spokojnej nocy i miłych snów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 15 gości