Poza tym musisz zagrać w totka, bo Cię nie poznałam (a przecież widziałam Twoje zdjęcia)

To zrozumiałe, że w tym morzu nieszczęścia jakim jest schronisko, masz pełne ręce roboty i nastrój dolinny. Jak dobrze, że te biedy Cię mają

A teraz raport meteo

Ślepinka moja domaga się ciągłych głasków, również podczas snu, a spała mnóstwo- chyba odreagowuje.
Kiedy wyrusza gdzieś z posłanka (zazwyczaj gdy ja wstanę) wyciąga przednią łapkę i bada teren, zupełnie jak niewidomy człowiek laską. Po takim rekonesansie dzielnie zasuwa, zawsze w moim kierunku

Póki co, nie próbuje nawet wejść na jakiś sprzęt, poznaje parter. Właściwie posłanko, moje kolana i piejdanki, miseczki oraz kuwetka to wszystko co ją obecnie interesuje

Koteńka jest strasznie chuda i traci futerko, przy nasadzie ogonka już ma łyse prześwity. Ale tym się nie martwię, bo wiem, że to się prędko zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciągle myślę o trzęsącej się główce, mam nadzieję, że ten uraz neurologiczny nie będzie się pogłębiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mgiełce nie ma prawa się zdarzyć nic złego, ma być zdrowa

Dziewczyny, przepadłam

A teraz biegnę dopieścić Koloruska w jego samotni