Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 7:29 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Hej kochani! Co do gapiów, nawet byl apel w tv, jak pokazywali Wrocław, żeby Ci co przyjeżdżają tylko popatrzeć, pofocić, a nie pomóc, spadali-delikatnie mówiąc. Bo przeszkadzają, a ludzie walczą o dobytek.U nas było to samo..Nawet z Częstochowskiego auto podjechało!! 8O Ludzie stali nad wodą albo moście, i tylko aparaty pstrykały. Już żartowaliśmy, że opłaty będziemy pobierać, bo to pod naszym domem. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 23, 2010 9:59 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

I jak tam u was alus? Bezpiecznie? :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie maja 23, 2010 11:43 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

żyjemy...wg nowego planu opracowanego przez miasto zaleje nas woda 100 lub 1000 letnia ta podobno nie 8) ale przedszkola i żłobki pozamykali u nas :wink:
straszne jest to, że "dzięki" Sandomierzowi u nas wody mniej :roll:
trzymamy mocne kciuki za wszystkich i za brak opadów wszędzie ...niech już nam odpuści ta pogoda no niech :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

koty mają wszystko w nosie, jak zwykle jedzą i wygrzewają się na przepięknym słońcu, nawet wieczne sygnały wozów uprzywilejowanych, które stale dobiegają, mają w nosie :wink:

złapałam koteczki ułożone już do snu, Mysz na SWOJEJ poduszce a Neryś wtulony w kołderkę :wink:
Obrazek
Obrazek
Mysza wszystkim słonko posyła
Obrazek

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie maja 23, 2010 11:50 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

kalair pisze:Hej kochani! Co do gapiów, nawet byl apel w tv, jak pokazywali Wrocław, żeby Ci co przyjeżdżają tylko popatrzeć, pofocić, a nie pomóc, spadali-delikatnie mówiąc. Bo przeszkadzają, a ludzie walczą o dobytek.U nas było to samo..Nawet z Częstochowskiego auto podjechało!! 8O Ludzie stali nad wodą albo moście, i tylko aparaty pstrykały. Już żartowaliśmy, że opłaty będziemy pobierać, bo to pod naszym domem. :twisted:

boszzzz traktowali to jak sensacyjkę w TV zamiast pomagać zdjęcia robili normalnie odstrzelać :evil:

alus1

Post » Nie maja 23, 2010 11:58 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:TAk myślałam, że część z Was będzie chciała się wybrać na jakieś fajne zakupy czy domowe czy ciuchowe, a w natłoku informacji powodziowych zapominają o tym przypomnieć :roll:

boszzzz teraz jeszcze Wrocław ech
u nas na razie nei przecieka choć zagrożenie mamy nadal, obecnie grzmi :roll:

sorbety były firmy grycan malinowy polecam (truskawkowy tez jadłam wcześniej) ale cytrynowy hmmm mocny bardzo mocno cytrynowy czuć skórkę i nie do końca jest taki jakiego byśmy oczekiwały :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

edit: raz mam net raz nie więc mogę znikać :roll:

Mój ulubiony sorbet :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie maja 23, 2010 11:59 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:żyjemy...wg nowego planu opracowanego przez miasto zaleje nas woda 100 lub 1000 letnia ta podobno nie 8) ale przedszkola i żłobki pozamykali u nas :wink:
straszne jest to, że "dzięki" Sandomierzowi u nas wody mniej :roll:
trzymamy mocne kciuki za wszystkich i za brak opadów wszędzie ...niech już nam odpuści ta pogoda no niech :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

koty mają wszystko w nosie, jak zwykle jedzą i wygrzewają się na przepięknym słońcu, nawet wieczne sygnały wozów uprzywilejowanych, które stale dobiegają, mają w nosie :wink:

złapałam koteczki ułożone już do snu, Mysz na SWOJEJ poduszce a Neryś wtulony w kołderkę :wink:
Obrazek
Obrazek
Mysza wszystkim słonko posyła
Obrazek

kochane koteczki, ale bym je zacałowala :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Nie maja 23, 2010 12:16 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Mnie nieustannie kusi brzucholec Mychy :1luvu: echchch zacałowałabym :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie maja 23, 2010 12:22 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

kotka doroty pisze:Mnie nieustannie kusi brzucholec Mychy :1luvu: echchch zacałowałabym :ryk: :ryk:

jeszcze musiałaby by Ci Mysza dać :mrgreen:

wybij to sobie cioteczko Doti z głowy :twisted:
Obrazek
możesz popatrzeć 8)
Obrazek

alus1

Post » Nie maja 23, 2010 12:34 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Brzucholca pokaż :mrgreen: ale to już :!: :!: Chociaż ekran lapkotka pomiziam :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie maja 23, 2010 12:36 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

kotka doroty pisze:Brzucholca pokaż :mrgreen: ale to już :!: :!: Chociaż ekran lapkotka pomiziam :ryk: :ryk:

pogryzła mnie i oburzona poszła i tyle było brzuszka :roll:

alus1

Post » Nie maja 23, 2010 12:40 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

To ja se tez chociaż popatrzę 8)
Obrazek

Danusia

Post » Nie maja 23, 2010 13:02 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

A ja mam brzucholca Mysinego do miziania :ryk: :ryk:
Obrazek
Sobie znalazłam he he ,taki jestem miszcz i cfaniarra :mrgreen:
Se teraz moge miziać ekran lapkotka :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie maja 23, 2010 13:16 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

cffffaniara Doti :mrgreen:

ależ zrobiłam koteczkom sesyjkę foto nie wiem co wrzucić portreciki Nerysia czy Myszowaty zadek...czy walkę w ruchu :roll:

alus1

Post » Nie maja 23, 2010 13:18 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Wszystko 8)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Nie maja 23, 2010 13:28 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Wszystko,szybko ,dawaj zaraz 8)
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]