Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hej kochani! Co do gapiów, nawet byl apel w tv, jak pokazywali Wrocław, żeby Ci co przyjeżdżają tylko popatrzeć, pofocić, a nie pomóc, spadali-delikatnie mówiąc. Bo przeszkadzają, a ludzie walczą o dobytek.U nas było to samo..Nawet z Częstochowskiego auto podjechało!!Ludzie stali nad wodą albo moście, i tylko aparaty pstrykały. Już żartowaliśmy, że opłaty będziemy pobierać, bo to pod naszym domem.
alus1 pisze:TAk myślałam, że część z Was będzie chciała się wybrać na jakieś fajne zakupy czy domowe czy ciuchowe, a w natłoku informacji powodziowych zapominają o tym przypomnieć![]()
boszzzz teraz jeszcze Wrocław ech
u nas na razie nei przecieka choć zagrożenie mamy nadal, obecnie grzmi![]()
sorbety były firmy grycan malinowy polecam (truskawkowy tez jadłam wcześniej) ale cytrynowy hmmm mocny bardzo mocno cytrynowy czuć skórkę i nie do końca jest taki jakiego byśmy oczekiwały![]()
edit: raz mam net raz nie więc mogę znikać
alus1 pisze:żyjemy...wg nowego planu opracowanego przez miasto zaleje nas woda 100 lub 1000 letnia ta podobno nieale przedszkola i żłobki pozamykali u nas
![]()
straszne jest to, że "dzięki" Sandomierzowi u nas wody mniej![]()
trzymamy mocne kciuki za wszystkich i za brak opadów wszędzie ...niech już nam odpuści ta pogoda no niech![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koty mają wszystko w nosie, jak zwykle jedzą i wygrzewają się na przepięknym słońcu, nawet wieczne sygnały wozów uprzywilejowanych, które stale dobiegają, mają w nosie![]()
złapałam koteczki ułożone już do snu, Mysz na SWOJEJ poduszce a Neryś wtulony w kołderkę![]()
Mysza wszystkim słonko posyła
kotka doroty pisze:Brzucholca pokażale to już
![]()
Chociaż ekran lapkotka pomiziam
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1279 gości