Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 07, 2009 0:07 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

:ok: :ok: :ok:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pon gru 07, 2009 2:40 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Trzymam kciuki za Tymka i ślę ciepłe myśli...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon gru 07, 2009 8:04 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

anita5 pisze: Srebrny strasznie zaprzyjaźnił się z Zośką. Bawią się, biegają razem, Srebrny myje Zośce nos i czesze łapkami grzywę...

To ci dopiero duet :D :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon gru 07, 2009 8:14 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

EwKo pisze:Na drugiej fotce Zosia ma prześlicznie ułożone włoski :mrgreen:

Mocne kciuki za Tymka i resztę! :ok:

fachowo uczesane przecież :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
a za Tymka mocne kciuki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon gru 07, 2009 8:15 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Srebrny lubi dobre towarzystwo :-)
kciuki wielkie dla Tymka!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 07, 2009 10:16 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Dzień dobry Gromadko Anity...
czuję się jak na karuzeli...Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon gru 07, 2009 12:39 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Tymo miał dziś badania, teraz jest ze mną w pracy, śpi koło drukarki jest bardzo zmęczony, trochę odwodniony hematokryt 35 trochę spadła mu hemoglobina poniżej normy, będzie miał PCR na FIP oraz pełną morfologię i biochemię, mam go nawadniać i jednocześnie odwadniać, podawać kroplówki, a jednocześnie furosemid, na razie bebzolek się nie powiększa. Dostaje 66 jednostek interferonu no i nic na razie więcej nie można zrobić.... zobaczymy po badaniach co to..... w każdym bądź razie nie mamy zamiaru się poddawać ni rąk załamywać... potrzebne pozytywne myślenie i silny organizm....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pon gru 07, 2009 12:48 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Mocno trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 07, 2009 13:56 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Klementynko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !

Zosi bardzo do twarzy w tej fryzurce :)

Za Tymka , mocne :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon gru 07, 2009 19:54 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Za Tymka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon gru 07, 2009 19:58 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

czekamy na wieści....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 07, 2009 20:11 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Tymek dostaje podskórne wlewy, jest karmiony a/d, cały czas odpoczywa. Jutro mają być wyniki morfologii i biochemii. Nic więcej na tą chwilę nie wiemy.

Zuzia chodzi po domu, ponieważ nie przepada za namolnym Tomciem, który strzela jej barany z takim impetem, że ta biedna kruszyna ledwo na nóżkach może ustać... A nasze koty traktują ją z wielkim szacunkiem. A tak sobie pomyślałam teraz, że jest gdzieś taka osoba, która ją pokocha, musi być... Mimo braku uszków, mimo krzywych nóżek.

A Srebrny dziś obejmował Zośkę za szyję łapkami i mył jej pyszczek... Straszna miłość.

Wczoraj wieczorem alarm z domu Klementynki. Mała w południe walnęła się spać i nie chciała wstać. Wieczorem nowa opiekunka chciala biec z nią do lecznicy. Ale najpierw zadzwoniła do mnie, czy takie historie się u mnie zdarzały. Rzeczywiście Klementynka tak miała, że jak spała, to spała, i już. Poza tym okazało się, że od soboty spała bardzo niewiele, bo nowe miejsce, nowe atrakcje, a w niedzielę wstała o 5 (no bo my tak wstajemy...), i od tej pory szalała... Po godzinie przyszedł sms, że już ok, obudziła się, zjadła i bryka. :D :D To jedno z najmądrzejszych kociątek, jakie znam.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon gru 07, 2009 20:15 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

kciuki za Tymka!
A Srebrny to niesamowity kot. Rozkwita jak ma "dzieci" albo kumpla psa :-) jest taki w tym wspaniały choć to trudny charakter...sami wiecie najlepiej.
Klementynka - oby tylko takie "alarmy chorobowe" jak zaspany kot się zdarzały!
Strasznie mnie ciekawi jak teraz ma się Zuzia, czy już mniej smutne oczka...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 07, 2009 20:15 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Za wszystkie chorowitki :ok:
Za miłość Zośki i Srebrnego :ok:
I za nowy domek Klementynki - dobrze, że jest czujny :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 07, 2009 20:19 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, Klementynka w DS

Zuzia ma bardzo piękne oczy. Postaram się ją sfocić znowu, bo na razie moje beznadziejne fotki są w wątku na kociarni (tym z banerka). Dziś ma oczka bystre, zjadła przed chwilą miseczkę a/d, zajęła posłanko psa i wygląda na zadowoloną.

A co do Srebrnego - mimo tego wszystkiego co razem przeszliśmy, jak trudno nam było, i jak czasem bywa, jest to ukochany mój kot, cudowny, absolutnie niezwykły.
Ale nie powinien wgryzać się zębami w ucho Zośki, nie? 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]