devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 10:47 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Zaglądamy i czytamy... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lis 11, 2009 12:07 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

yogusia pisze:jakoś to tak jest, że zdrowe kupy cieszą bardziej niż cokolwiek innego, też tak mam :wink: ja po każdym spacerze Gerego oraz czyszczeniu kuwety Yogi, w wykonaniu TŻeta pytam, czy kupy były ładne i on się zawsze śmieje, że "śliczne" :D

Taak, mam to samo :lol:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lis 11, 2009 12:13 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

witamy:)
wczoraj wieczorem Haus postawiła sobie z punkt honoru złamać upór mojego TŻ-ta i namówić go na mizianki ;) trykali sie wąsami;) zdecydowanie panna go lubi, TŻ na razie z rezerwą....
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro lis 11, 2009 16:55 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Też mam taką jedną pannicę, co się wąsami z TŻem tryka :lol: Wiesz gosikbaum z tego może byc wielka miłośc , byleby tylko TZ się ośmielił :ok:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro lis 11, 2009 17:11 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

no jak sie to Pati uda to ma u mnie puchar zwycięzcy i wielką torbę Oriena:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Śro lis 11, 2009 17:15 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

a to Pati czy Haus się z mężem wąsami? :wink: bo się zgubiłam

kurcze jak Pati to TŻ będzie musiał wąsy zapuścić, a ja go wolę bez :D
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Śro lis 11, 2009 18:31 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

yogusia pisze:a to Pati czy Haus się z mężem wąsami? :wink: bo się zgubiłam

oczywiście że Haus:) myślałam o Pati. bo pisałam do Ciebie pw
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw lis 12, 2009 9:23 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

I TZ wsiąknie na amen :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lis 12, 2009 11:33 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Co za piękne koty :1luvu:
zwłaszcza ruda mnie urzekła. Trzymam kciuki za domki dla kotów, no chyba, że jakiś zostanie na stałe w swoim domku tymczasowym :mrgreen:
Będę zaglądała do cudaczków :D
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Czw lis 12, 2009 13:33 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Witamy kolejnego dnia, co słychać u dziewczyn? Jak tam walka ze świerzbowcem?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw lis 12, 2009 21:46 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

świerzbu coraz mniej wykopuję z uszu, ale jeszcze daleka droga przed nami, panny juz załapały ze jak wchodzę z patyczkami to trzeba uciekać:) no i dziś szukałam Haus dobre 20 min, a że panna nie dosłyszy to nei było to łatwe, znalazłam ją w szafie w pudełku po butach.... a dziś rano budzę się, przekręcam sie na drugi bok i co widzę????
Obrazek
mój Kacper powoli Pati oswaja, juz sie panna tak dzieci nie boi:) zanim sięgnęłam po komórkę leżała ślicznie wtulona w Kacpra :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw lis 12, 2009 23:22 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

gosikbaum pisze:świerzbu coraz mniej wykopuję z uszu, ale jeszcze daleka droga przed nami, panny juz załapały ze jak wchodzę z patyczkami to trzeba uciekać:)

O tak, klasyka, u mnie standard przy wyciąganiu obcinarki do paznokci ;)
gosikbaum pisze:no i dziś szukałam Haus dobre 20 min, a że panna nie dosłyszy to nei było to łatwe

No właśnie, to już pewne? I w jakim stopniu?

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Pt lis 13, 2009 7:13 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

gosikbaum pisze:mój Kacper powoli Pati oswaja, juz sie panna tak dzieci nie boi:) zanim sięgnęłam po komórkę leżała ślicznie wtulona w Kacpra :D

bo to wszytko zależy od dzieci, ich wychowania i podejścia, mam nadzieję, że Pati dzięki Kacprowi zrozumie, ze dzieci to fajni kumple :)

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 13, 2009 17:39 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Witam śliczne devonieste (i nie tylko.. ;) )

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lis 13, 2009 21:41 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

panny uwielbiają..... lody:) nie ma szans bym spokojnie przy nich zjadła, wsadzają mi pyszczki w miskę, a że kamień na zębach mają koszmarny to lodów mi sie odechciało po ich chuchu...... :strach: 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]