Anna2016 pisze:Teraz podeszłam do miseczki i....zjadłam mięsko![]()
![]()
![]()
![]()
Lacia
Brawo!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Teraz podeszłam do miseczki i....zjadłam mięsko![]()
![]()
![]()
![]()
Lacia
Anna2016 pisze:Miau![]()
Pyyszne mięsko puszka "wiejska zagroda" z krolikiem, 98% mieska i duuużo tauryny. Jak dobrze, że pojechałam do weta.
Łateczka
Anna2016 pisze:Miau![]()
Pyyszne mięsko puszka "wiejska zagroda" z krolikiem, 98% mieska i duuużo tauryny. Jak dobrze, że pojechałam do weta.
Łateczka
aga66 pisze:Aniu, każde jedzenie cieszyBardzo dobrze Cię rozumiem bo Kitka od 2 tygodni nie dostaje Mirtoru i już schudła. Tylko ona niby jest zdrowa i lata, skacze tylko mało je. Wystarczą jej 2 łyżeczki 2 razy dziennie, pewnie dopycha suchą karmą i pije ale z jedzeniem marnie.
Anna2016 pisze:aga66 pisze:Aniu, każde jedzenie cieszyBardzo dobrze Cię rozumiem bo Kitka od 2 tygodni nie dostaje Mirtoru i już schudła. Tylko ona niby jest zdrowa i lata, skacze tylko mało je. Wystarczą jej 2 łyżeczki 2 razy dziennie, pewnie dopycha suchą karmą i pije ale z jedzeniem marnie.
Może to problem z jakimś neuroprzekaźnikiem w lebku że zdrowy fizycznie kotek nie chce jeść?
Anna2016 pisze:Miau, dziś rano już nie jest tak różowo z apetytem![]()
![]()
![]()
Duża rozmyśla że jakbym w miarę dawała radę miaupsychicznie, to może dałybyśmy radę częściej jeździć na taki zestaw strzykawkowy do pani wet? A w poniedziałek duża jeszcze zapyta o ornipural w zastrzyku dla mnie![]()
Ale co wczoraj wieczorem zjadła to moje![]()
Miał, spokojnej soboty
Łacia
MB&Ofelia pisze:Super że Łateczka ładnie jadła.
Moje pannice też dzisiaj miały apetyt. Zeżarły śniadanie, zeżarły wczesny obiad i zażądały wczesnej kolacji! A Ofelia zażądała jeszcze dokładki!
MB&Ofelia pisze:Super że Łateczka ładnie jadła.
Moje pannice też dzisiaj miały apetyt. Zeżarły śniadanie, zeżarły wczesny obiad i zażądały wczesnej kolacji! A Ofelia zażądała jeszcze dokładki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 36 gości