Co do czesania to cała moja czwórka uwielbia. Nawet Mumiś, który nie lubi głaskania to szczotę uwielbia

Duża Dropsa.
Hugo!!! Jedz tablety jak trzeba i zdrowiej, brachu!!!
Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:My też kibicujemy Hugusiowi![]()
Co do czesania to cała moja czwórka uwielbia. Nawet Mumiś, który nie lubi głaskania to szczotę uwielbia. Może mu lepiej bo często robią mu się dredy.
Duża Dropsa.
Hugo!!! Jedz tablety jak trzeba i zdrowiej, brachu!!!
Drops.
jolabuk5 pisze:My też mocno trzymamy kciuki za Hugonka!!!![]()
![]()
![]()
![]()
aga66 pisze:Niestety zwierzak nie rozumie, że to wszystko dla jego dobra. Ja nie jestem w stanie żadnemu z moich kotów podać tabletki, nawet nie chcę myśleć co by było gdyby zaszła taka konieczność. Trzymajcie się
Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Niestety zwierzak nie rozumie, że to wszystko dla jego dobra. Ja nie jestem w stanie żadnemu z moich kotów podać tabletki, nawet nie chcę myśleć co by było gdyby zaszła taka konieczność. Trzymajcie się
Na szczęście Hugo da sobie podać tabletkę czy zastrzyk. Nawet weterynarz go chwali że to taki cudowny kot.
Kocham go bardzo i na samą myśl że mogę go teraz stracić ::placz:
ewar pisze:Gosia, nie myśl tak, proszę. Mam nadzieję, że niedługo zejdziecie trochę z leków, bo jest tego mnóstwo całeNie przejmowałabym się rodzajem karmy, nawet dałabym kitekata, żeby tylko jadł, bo to jest najważniejsze.
ewar pisze:Gosia, nie myśl tak, proszę. Mam nadzieję, że niedługo zejdziecie trochę z leków, bo jest tego mnóstwo całeNie przejmowałabym się rodzajem karmy, nawet dałabym kitekata, żeby tylko jadł, bo to jest najważniejsze.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Niestety zwierzak nie rozumie, że to wszystko dla jego dobra. Ja nie jestem w stanie żadnemu z moich kotów podać tabletki, nawet nie chcę myśleć co by było gdyby zaszła taka konieczność. Trzymajcie się
Na szczęście Hugo da sobie podać tabletkę czy zastrzyk. Nawet weterynarz go chwali że to taki cudowny kot.
Kocham go bardzo i na samą myśl że mogę go teraz stracić ::placz:
nie mozesz go teraz stracić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:ewar pisze:Gosia, nie myśl tak, proszę. Mam nadzieję, że niedługo zejdziecie trochę z leków, bo jest tego mnóstwo całeNie przejmowałabym się rodzajem karmy, nawet dałabym kitekata, żeby tylko jadł, bo to jest najważniejsze.
Też bym tak robiła! Sabcia ze 2 lata przeżyła na samej paście miamor cat snack, bo wszystko inne ją urażało. Byle jadł!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 45 gości