Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Odkąd nie ma Karmelka Oskar zrobił sie bardzo roszczeniowy, wciąż krzyczy na mnie, że mam siedzieć w jednym miejscu, na fotelu i udostępniać mu swoje kolana.
Dzisiaj gdy wróciłam z pracy to nie pozwalał mi zrobić obiadu, bo on chce żebym była tam,z nim, teraz i natychmiast
Annaa pisze:Odkąd nie ma Karmelka Oskar zrobił sie bardzo roszczeniowy, wciąż krzyczy na mnie, że mam siedzieć w jednym miejscu, na fotelu i udostępniać mu swoje kolana.
Dzisiaj gdy wróciłam z pracy to nie pozwalał mi zrobić obiadu, bo on chce żebym była tam,z nim, teraz i natychmiast
mir.ka pisze:Annaa pisze:Odkąd nie ma Karmelka Oskar zrobił sie bardzo roszczeniowy, wciąż krzyczy na mnie, że mam siedzieć w jednym miejscu, na fotelu i udostępniać mu swoje kolana.
Tęskni za Tobą . Jak Cię pół dnia nie ma to jak Cie zobaczy chce być blisko![]()
![]()
Anna2016 pisze::201461![]()
MaryLux pisze:We wtorek będzie jeszcze śledzik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot] i 1451 gości