Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ooo to Lucas też tak ma, że udaje, że go nie ma jak coś na diabła zrobi ?
jolabuk5 pisze:A mnie się Lucasek wczoraj śniłChodził sobie po naszym balkonie i spoglądał w dół na nasz ogródek i gołębie. A potem ja weszłam i się przytuliliśmy
![]()
![]()
I się obudziłam
![]()
Ciociu Lucas 2014, ja jem naprawdę. Widać po kupkach, są spore i ładne![]()
To niepokojące, że Ciocia będzie pracowała w szpitalu zakaznym. Uważaj na siebie, Ciociu, proszę![]()
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Miau![]()
![]()
![]()
Dziękuję Ciociu MałgWroclawDziękuję Ciociu Jolu i Sabciu
![]()
i Ciociu Lukas2014 i Ciociu Moli25
![]()
![]()
Ciociu Lukas2014 - martwimy się o Ciebie, prosimy uważaj na siebie![]()
![]()
![]()
Duza chyba czai o co ze mną chodzi: a to może być tak: niewydolna wątroba nie daje rady usuwać z przewodu pokarmowego bakterii / toksyn i to powoduje nawracające brzudkie i śmierdzące koopki. Bakterie w przewodzie pokarmowym powodują że są te brzydkie koop. Po prostu dochodzi w pewnym momencie do takiego nagromadzenia tych bakterii że wąroba nie daje rady ich '"przerobić" i sruuu. Teraz tylko duża potwierdzi tą koncepcję w pani wet.
A u mnie koop na 2,5-3![]()
niestety odmawiam mokrej i/d
i jem samo niezdrowe jedzenie marketowe
duża przemyciła mi sporą lyżeczkę gotowanego pstrąga w galaretce z zakazanej saszetki (1 cześć pstrąga + 3 części galaretki po zmieszaniu wyszło tego z 5 lyżeczek jedzenia) do tego jeszcze zjadłam wieczorem 1/3 saszetki Gourmeta fileciki (po tym to ja robię fuj fuj w kowetce
![]()
) i łyżeczkę saszetki Purina z sosem. SAMO niezdrowe. Tuńczyka odmówiłam.
Ciociu, masz rację z królikiem. Duża będzie szukać królika i...przepióreka z ryb to kupi mi dorsza - jest chudszy niż pstrąg....Kombinujemy jak koń pod górkę....
Trzymajcie się zdrowo apetytu i kuwetek![]()
![]()
Zazulka
A to dla moich Cioci, dziś, proszę o obiadek...- niezdrowy oczywiście - duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości