Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dziękuję, Hannah12 i Thorkatt. mamaGiny też![]()
Wróciłyśmy od Pana Doktora. Dziś nie miałam humorku, prychnęłam: raz na Panią Paulinę (bo miała na rękach gumowe rękawiczki, nie lubię) i raz na Pana Doktora. Posmarowali mnie, pomyli dziurę, popatrzyli, pogłaskali. Mamy przyjechać w sobotę. Strasznie długo wracałyśmy autobusem, na szczęście miałyśmy miejsce siedzące.
Jechał 48 minut![]()
już miauczałam trochę
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Byłam w ludzkim gabinecie, wracając, próbowałam kupić skarpetki dla Fasolki. Nie mam wielkich wymagań w sklepach, tym razem to miały być męskie skarpetki bezuciskowe. Dla wrocławian: moja pani doktor przyjmuje w gabinecie na początku Traugutta, przy Aptece Bonifratrów (hektary od domu), poszłam do Pasażu Grunwaldzkiego, bo tamtędy jest mi wygodnie wracać - skarpetek bezusciskowych nie ma w żadnym męskim sklepie, a jest ich tam od metra (tych sklepów).
A teraz zrobiłam sobie bułkę z serem. Normalnie Frania byłaby od razu przy mnie i, miaucząc z głodu, pchała się do bułki. Teraz nikogo już nie obchodzi, co kroję i czym smaruję.
Mateosia zrobiła na zdjęciu Frani Tęczowy Most, dziękuję. Muszę otworzyć nowy wątek, chcę poczekać, aż od śmierci Frani miną cztery tygodnie. Nawet bułki nie mogę posmarować, żeby nie płakać. Nie wierzę, że to się stało.
A 1 maja mija rok od śmierci Pana Włodka
Duża jest strasznie smutna![]()
Fasolka
MaryLux pisze:Ja też byłam dziś w gabinecie, też mi smarowali moje łyse placki na brzuszku. Duża mówi, że to dobrze, że mamy blisko, bo całą drogę miaukoliłam
Inka
MalgWroclaw pisze:Dodam, że ten autobus powinien jechać 20 minut, a jechał 48.
Ciociu jolabuk5![]()
![]()
![]()
biedna Ciocia
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości