Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 9:14 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Oby tylko koteczki się poznały. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 25, 2012 9:15 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Mamy kicię. Właśnie jedziemy do jej nowego domu :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

czekam na wieści. Trzymajcie się i jesteście niesamowici w swojej determinacji w działaniu, zorganizowaniu wszystkiego itd. Czapki z głów.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 25, 2012 9:23 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Mamy kicię. Właśnie jedziemy do jej nowego domu :D

Jak się zachowuje Ogrynia?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob lut 25, 2012 9:24 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Może Iwonka napisze?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lut 25, 2012 9:34 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Super!!!!!!,
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob lut 25, 2012 9:38 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Czekamy na wieści, ale spokojnie, nie nerwowo :D
już wszystko będzie dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 25, 2012 9:39 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

MalgWroclaw pisze:Czekamy na wieści, ale spokojnie, nie nerwowo :D
już wszystko będzie dobrze :ok:

tak teraz już tylko będzie lepiej
a ja szukam pierścienia Atlantów-Iwonka wie dlaczego :oops:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob lut 25, 2012 9:45 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Iwonami pisze:OGRYNIA W KLATCE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Zaraz jadę :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

ZMIENIAĆ TYTUŁ I opowiadać !!!
Obrazek

Quqam

Od: Wto gru 13, 2011 10:35

Post » Sob lut 25, 2012 9:50 Re: Zaginęła koteczka - W-wa Ochota, Mokotów, trwa łapanie kici

Niech się dziewczyny sobą nacieszą...
Fakt, wszyscy czekają na relację, ale teraz trzeba przede wszystkim zadbać o kicię.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lut 25, 2012 10:01 Re: Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

Gratuluję wytrwałości :) . Skoro koteczka cała i zdrowa już jest bezpieczna, to bardzo proszę o założenie nowego wątku. Ten dawno przekroczył 100 stron i kwalifikuje się do zamknięcia.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lut 25, 2012 10:05 Re: Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

Przepięknie się kończy... teraz już tylko wspólne szczęście :1luvu: :1luvu: Ależ Wam zazdroszczę :)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Sob lut 25, 2012 10:09 Re: Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

liszyca pisze:Przepięknie się kończy... teraz już tylko wspólne szczęście :1luvu: :1luvu: Ależ Wam zazdroszczę :)

Gawć też wróci :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob lut 25, 2012 10:16 Re: Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

alix76 pisze:Gratuluję wytrwałości :) . Skoro koteczka cała i zdrowa już jest bezpieczna, to bardzo proszę o założenie nowego wątku. Ten dawno przekroczył 100 stron i kwalifikuje się do zamknięcia.

Alix76 pozwól żeby ten wyjątkowy wątek miał trochę więcej stron. Ta historia jest bardzo szczególna, kilka stron więcej nie powinno zaszkodzić.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob lut 25, 2012 10:17 Re: Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

Iwono Ogryniu - jak bardzo się cieszę i gratuluję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lut 25, 2012 10:25 Re: Zaginiona OGRYNIA - już w nowym domu ze swoją przyjaciółką!

OGRYNIA JEST JUŻ W DOMU!!!!!! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Serce mi wali, ryczę ze szczęścia. Spełniło się moje marzenie, mam tę kochaną kocinkę w domu.
Dwie wspaniałe osoby, Rafał i Monika poświęcili swój czas, swoje noce, aby pomóc mnie i Ogryni. Zaimponowali mi swoim profesjonalizmem, cierpliwością, oddaniem i poświęceniem. Wspaniale, że są takie osoby na tym świecie.

Gdy przyjechałam na miejsce Ogrynia siedziała smutna w klatce, zrezygnowana, być może zmęczona próbami wydostania się z klatki. Została przywieziona w tej klatce do pomieszczenia, w którym siedzi na oknie Babunia.
Nie bardzo chciała wyjść, ale po chwili wyszła i skierowała się w stronę okna, obok jest wnęka, w której stoją drabiny. Tam się schowała. Nie wiem dlaczego, ale wszystkie koty , które do tej pory przychodziły do domu - pierwsze dni spędzały w tym samym miejscu.
Teraz zejdę do samochodu, przyniosę jej kuwetę, tę którą miała w piwnicy, postawię mleko, coś do jedzenia i zobaczę czy już się może przywitała z Babunią.
Najbardziej są zainteresowani co się dzieje za zamkniętymi drzwiami - Tosia i Rysio.

Chcę Wam wszystkim podziękować za duchowe wsparcie, za to że tu ze mną przez te prawie pięć miesięcy byliście, znosiliście moje żale i lamenty, moją rozpacz i ból. Jeszcze raz gorąco dziękuję Tajemniczemu Wujkowi Z i Monikah za ich oddanie i pomoc.

Bądę Wam donosić jak postępuje integracja Ogryni, czy będzie długa czy krótka, czy pamięta Babunię i mnie. W tej chwili są zamknięte razem z Babunią, jest cisza, więc chyba żadnej kłótni nie ma. Nie chcę im przeszkadzać, niech Ogrynia trochę odpocznie po tych emocjach, bo ja nie zmrużyłam dzisiaj w nocy oka, byłam spięta i podekscytowana.

Jeszcze raz wszystkim z całego serca dziękuję. :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

[poprzednia][następna]