puss pisze:czy można się kotu wbić wenflonem gdzieś poza łapami przednimi? bo lepiej mu było chyba jak miał wenflon, a nie podskórnie.
W tylne, po stronie wewnętrznej.
Moderator: Estraven
puss pisze:czy można się kotu wbić wenflonem gdzieś poza łapami przednimi? bo lepiej mu było chyba jak miał wenflon, a nie podskórnie.
puss pisze:niestety jeść znowu nie chce (śmietanka go nie interesuje, wątróbki jeszcze nie próbowałam, bo średnio mam w okolicy gdzie kupić, muszę się wybrać na zakupy). może coś podjadł w nocy, ale wątpię.
Jarka pisze:Przedwczoraj po powrocie od weta puss pisała,że jest obrzęk krtani - czy to może powodowac bolesność przy przełykaniu?
puss pisze:Maciuś bardzo kiepsko. czasem łapie powietrze przez paszczę. Megace będzie dopiero jutro...
podaję mu Recovery, dostaje kroplówkę (NaCl + Furosemid). nie wiem co robić
jedna z Atomówek nie żyjenie wiem co się stało. wczoraj miała ropny wyciek z oczu, byłam z nimi u weta. dzisiaj już jest martwa
aga9955 pisze:Czy ktos Kasiu zasugerowal badania w kierunku FIP u Macka?
puss pisze:Andrzej zrobił mu nakłucie jamy brzusznej. nie było płynu. chyba zrobimy test na FIP... dzisiaj już raczej nie podjadę do lecznicy. będę go jeszcze karmić.
Bożenko, żałuję, że nie został u Ciebie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1020 gości