moś pisze:To ja poprosze telefon do Admina miau- zyczliwa
Mosiu kochana, chcesz linka?

Groźba karalna.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:To ja poprosze telefon do Admina miau- zyczliwa
anulka111 pisze:a ja sie melduje w strachu, z ezgubilam nowy watek , ktorego nie ma![]()
dune pisze:Cały dzień mnie nie było (dd)...i nadal nowego nie ma?
Hmmm jakas zorganizowana akcja
kalair pisze:moś pisze:To ja poprosze telefon do Admina miau- zyczliwa
Mosiu kochana, chcesz linka?![]()
Groźba karalna.
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:To ja poprosze telefon do Admina miau- zyczliwa
Mosiu kochana, chcesz linka?![]()
Groźba karalna.
Myslalam ze chcesz mi podac linka do telefonu Admina...innych nie chce
kalair pisze:dune pisze:Cały dzień mnie nie było (dd)...i nadal nowego nie ma?
Coś tak jakby.![]()
Dune, ale patrz, trafiłaś na otwarty jeszcze!![]()
dune pisze:kalair pisze:dune pisze:Cały dzień mnie nie było (dd)...i nadal nowego nie ma?
Coś tak jakby.![]()
Dune, ale patrz, trafiłaś na otwarty jeszcze!![]()
A tobie co?
alus1 pisze:to żeś się rozszalała z wątkiem
anulka111 pisze:bo to pw z donosme sie pisze
kalair pisze:Dobrze, to tak na szybko info-Safi miała wszystkie szwy rozpuszczalne-te zewnętrzne też. I dzisiaj dzwoniłam do weta, bo jeszcze jej coś zostało w jednym miejscu, ale mnie uspokoił, rozpuści się. Pośmialiśmy się z jej ostatnich wyczynów, i można uznac, że Safulek to okaz zdrowia.
dune pisze:kalair pisze:Dobrze, to tak na szybko info-Safi miała wszystkie szwy rozpuszczalne-te zewnętrzne też. I dzisiaj dzwoniłam do weta, bo jeszcze jej coś zostało w jednym miejscu, ale mnie uspokoił, rozpuści się. Pośmialiśmy się z jej ostatnich wyczynów, i można uznac, że Safulek to okaz zdrowia.
No teraz tak robią, tez sie pytałam kiedy trelonowi szwy sie zdejmuje a p dr ze rozpuszczalne:)
to jednak wygodne jest
Pytalam a tobie co ze wątka nie zakładasz, chcesz zeby ci ten zamkli?
o co chodzi?
kalair pisze:dune pisze:kalair pisze:Dobrze, to tak na szybko info-Safi miała wszystkie szwy rozpuszczalne-te zewnętrzne też. I dzisiaj dzwoniłam do weta, bo jeszcze jej coś zostało w jednym miejscu, ale mnie uspokoił, rozpuści się. Pośmialiśmy się z jej ostatnich wyczynów, i można uznac, że Safulek to okaz zdrowia.
No teraz tak robią, tez sie pytałam kiedy trelonowi szwy sie zdejmuje a p dr ze rozpuszczalne:)
to jednak wygodne jest
Pytalam a tobie co ze wątka nie zakładasz, chcesz zeby ci ten zamkli?
o co chodzi?
Ale moje żadne nie miały rozpuszczalnych zewnętrznych.![]()
Kocurkom się nie zdejmuje. A czasem nawet nie mają, z tego co wiem.
Tak, zamykam wąta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości