Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:My wierne na straży stoimy. Może innych liczba przeraża - przecież nie gryzie, nie grozi wyrzuceniem z forum, zamkną to zamkną, nie zamkną to popisać można. Mam rację?
A tamto zostawiamy na deser![]()

Georg-inia pisze:wściekłyście się czy sprawdzacie wytrzymałość Wielkiego E?
Bolkowa pisze:Georg-inia pisze:wściekłyście się czy sprawdzacie wytrzymałość Wielkiego E?
Wścieklizny u mnie niet (Lolek kot niewychodzący). Testu na wytrzymałość nie prowadzę. Piszę sobie.
Georg-inia pisze:wściekłyście się czy sprawdzacie wytrzymałość Wielkiego E?
kalair pisze:Georg-inia pisze:wściekłyście się czy sprawdzacie wytrzymałość Wielkiego E?
Wielki E. śpi..Nie widzi 112 stron
Georg-inia pisze:kalair pisze:Georg-inia pisze:wściekłyście się czy sprawdzacie wytrzymałość Wielkiego E?
Wielki E. śpi..Nie widzi 112 stron
Wielki E. nigdy nie śpi! Zaraz zawezwie nas do pokoju zwierzeń![]()
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Przeca wiedzą wszyscy, że nowy wkrótce zakładasz. To po co zamykać. A jeszcze ten czerwcowy jest otwarty. Cudowne rozmnożenie, jak dobrze pójdzie to będą otwarte trzy.
Trzy kocie plaskate w końcu są
Tam jeszcze jeden widzialam
TaaakGdzie
![]()
Byłby dla Budusia
jest napewno![]()
ale nie można głosno mówic ,bo Moska usłyszy
moś pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Przeca wiedzą wszyscy, że nowy wkrótce zakładasz. To po co zamykać. A jeszcze ten czerwcowy jest otwarty. Cudowne rozmnożenie, jak dobrze pójdzie to będą otwarte trzy.
Trzy kocie plaskate w końcu są
Tam jeszcze jeden widzialam
TaaakGdzie
![]()
Byłby dla Budusia
jest napewno![]()
ale nie można głosno mówic ,bo Moska usłyszy
slysze, jakbyscie poszukaly to sie znajdzie jeszcze kilkanascie pewnie, ja tu jestem od 2004 i zawsze mialam wata
powodzenia, pewnie bana za to dostane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości