Moderator: Estraven

wiadomo, że na potrzeby maleństwa by się wysupłało te 1000 zł, ale lepiej mieć je w kieszeni. Od soboty wydaliśmy już 600 zł, przez co na koncie zostało nam niewiele. Ale mamy trochę odłożone w gotówce, najwyżej przesunie się kilka prac okołodomowych.
 wiadomo, że na potrzeby maleństwa by się wysupłało te 1000 zł, ale lepiej mieć je w kieszeni. Od soboty wydaliśmy już 600 zł, przez co na koncie zostało nam niewiele. Ale mamy trochę odłożone w gotówce, najwyżej przesunie się kilka prac okołodomowych.

MB&Ofelia pisze:Koronawirosowa panika?
Nie da się tej tabletki jakoś przemycić w żarełku? Np. z porcji pasty odkłaczającej/serowej, w masełku, w odrobinie pasztetu?

masełka nie lubi. Ale jutro spróbuję z felixem, teść mi tego naprzynosił od siebie z pracy, Michał bierze dla swoich pracowych zakładowców ale zostały 2 saszetki.
 masełka nie lubi. Ale jutro spróbuję z felixem, teść mi tego naprzynosił od siebie z pracy, Michał bierze dla swoich pracowych zakładowców ale zostały 2 saszetki.jolabuk5 pisze:Też tak myślę, grunt, że będziesz w domu. A bilet spróbuj oddać, może się uda, w związku z wirusem?

jolabuk5 pisze:No właśnie! Ale nie wiem, czy okresowe też, a Ty pewnie wykupiłaś okresowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości