Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Aktualizacja![]()
3:0, Nodi pożarł gourmeta jako przekąskę. Bo te wszystkie puszki z górnej półki możemy jeść my. Jaki dobry ten kotek, jak o nas dba słodziak
To tak, jak moje koty.
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Aktualizacja![]()
3:0, Nodi pożarł gourmeta jako przekąskę. Bo te wszystkie puszki z górnej półki możemy jeść my. Jaki dobry ten kotek, jak o nas dba słodziak
To tak, jak moje koty.
ewkkrem pisze:Katarzynka01 pisze:Aktualizacja![]()
3:0, Nodi pożarł gourmeta jako przekąskę. Bo te wszystkie puszki z górnej półki możemy jeść my. Jaki dobry ten kotek, jak o nas dba słodziak![]()
To dręczenie kotka![]()
U mnie, a raczej u moich kotów najpierw hitem był Purizon. Później Josera Catelux. Po miesiącu "sie sprzykszyły" i są be. Każde inne suche też. Może to metoda? Dać do wypęku i ... za chwilę się znudzi?
MaryLux pisze:Problemy niestety lubią się pojawiać już nie parami, tylko stertami
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Aktualizacja![]()
To tak, jak moje koty.
A moje tylko z wysokiej półki, nawet Mac's już jest be. Ale Granata pet symphonie jest zawsze dobra. Lubią też Animonde nadziewana marcheweczka ,ziołami lub szpinakiem , te na szczęście są tanie.
jolabuk5 pisze:Trzeba sobie pospać! Koty wiedzą, co dobre
Katarzynka01 pisze:
Ale spałam. Właśnie obudziłam się z pół godziny temu, nakarmiłam koty, jem śniadanie, przeciągam się i ogarniam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości