Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2009 14:32

oja Cię... to Tyyyyy? 8O aleś laska 8O zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ...
wysłałam Ci "zaproszenie" :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 31, 2009 15:24

Dziewczyny-spadam-pora zaczac sie przygotowywac do spotkania-nie pójde przecież jak czupiradło ! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 31, 2009 15:25

Georg-inia pisze:oja Cię... to Tyyyyy? 8O aleś laska 8O zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ...
wysłałam Ci "zaproszenie" :oops:

Jak starą babinke z laską? :lol: -i dzięki wielkie za "laskę"!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lip 31, 2009 15:50

Znam konto Ingi i twoje Kasiu :lol: z profilu miauowego :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lip 31, 2009 16:44

Aż mi głupio, że taka ciekawska jestem :oops: ... też poleciałam na NK zobaczyć Kasię.
Kasiu ależ Ty super babeczka jesteś
Bardzo podoba mi się Czerwony Kapturek, ale tą fotką po maturze to zachwycona jestem.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lip 31, 2009 17:41

Petka-P1 też się przyznam, że mimochodem też tam zajrzałam :oops: Ale o tym ci........ :wink: Szkoda, że mnie żaden książę na rękach nie nosił:)

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt lip 31, 2009 17:55

Tłuczecie się po n-k??? :lol:
Noooo, dobra. Wróciłam i też zajrzałam. Kaśku-Kropku - ja też tak chcęęę.
To się zrewanżuję (żeby nie było, że paskuda ze mnie) - Ola Zywert, Poznań (uprzedzam - zdjęcie główne sprzed 2 lat, bardziej aktualne to w kasku).
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt lip 31, 2009 19:22

Matko kochana, błagam , nie piszcie takim maczkiem bom stara i nawet w okularach nie jestem w stanie tego odczytać, :evil: a ciekawość babska nie pozwala mi pominąć tego, bo a nuż coś ważnego tam jest. :oops:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt lip 31, 2009 20:41

kropkaXL pisze:To tez sie przyznam-ja trzy lata wcześniej-w 75! :oops:

OOo Kasiu,Ty ukończyłaś w tym roku co ja się urodziłam.A Ola jak miałam 3 latka.Alllleee ze mnie SCYNIOK
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 31, 2009 20:43

Ooo i widzę że dziewuszki się tez po nk rozbijają,hłehłe,ja dziń w dziń tam siedzę,hihihi.A KAsia tak superowa jest,w pisaniu w rozmowie i na zdjęciach
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lip 31, 2009 23:53

Ja chyba w końcu musze to konto na n-k założyć, bo mnie same fajne rzeczy omijają :wink: :lol:

Dziewczyny, mój Glusiek-dresik u wetki jest aniołem, zaczyna mruczeć już w poczekalni, wetke zawsze próbuje przekupić buziakiami w twarz :lol: a przy pobieraniu krwi siedzi modelowo, gdyby nie białaczka, to wetka mówi, ze byłby idealnym dawcą :lol: a w domu tylko chodzi i szuka komu by tu wtłuc, oczywiście tylko do mniejszych i słabszych startuje :twisted:

Kasiu, mam nadzieje, ze zabawa udana :D no i laba od jutra! a ile masz urlopu? :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob sie 01, 2009 6:34

Dopiero wstałam i widzę,że szalałyście po NK :lol: -ciekawa jestem kto to rozpętał-chyba Hania-Nah-prawda? :lol: :lol: :lol:
Zaraz sobie obejrze Ciebie Olu!-ale nie wiem ,co też tak chcesz?
Szurka-jak za mały druk-kliknij sobie na "cytuj"-wtedy wszystko bedzie widać !
Kasiu-to zdjęcie w czerwonym kapeluszu jest baardzo stare-chyba z 1996 roku :oops: ,a to pomaturalne tez lubię-Tata mi je zrobił-nawet nie widać ,jaka jestem opalona,bo zamiast uczyć sie do matury,opalałam sie z książką pod głowa,a mature i tak zdałam :lol: ,ale bałam się,że złośliwe nauczycielki będą się mnie czepiać i faktycznie-bez komentarzy się nie obyło :evil:
Sylwia-to ze mnie taka stara baba,a nie z Ciebie scyniok :lol: :lol: :lol: ,ale się nie martwię,wczoraj na imprezie czułam sie świetnie-co prawda,panowie,którzy mnie nie widzieli 35 lat zwątpili,że to ja-bo taka myszka cichutka byłam i szara,a teraz bardziej mnie słychac niz widac,ale zdecydowanie nabrałam pewności siebie przez upływające lata i nieco się wyrobiłam,jeśli chodzi o wygląd.
Wróciłam o 2 nad ranem,koledzy mnie odprowadzili pod sam blok,bo jak sie okazało-4 kolegów mieszka prawie pod moim nosem,a wcale sie nie widujemy-inne godziny pracy,inny tryb życia,mijaliśmy sie po prostu!
Kasiu Petko-a jakieś namiary na Twój profil-też bym chciała Cie zobaczyć!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 6:39

milenap pisze:Ja chyba w końcu musze to konto na n-k założyć, bo mnie same fajne rzeczy omijają :wink: :lol:

Dziewczyny, mój Glusiek-dresik u wetki jest aniołem, zaczyna mruczeć już w poczekalni, wetke zawsze próbuje przekupić buziakiami w twarz :lol: a przy pobieraniu krwi siedzi modelowo, gdyby nie białaczka, to wetka mówi, ze byłby idealnym dawcą :lol: a w domu tylko chodzi i szuka komu by tu wtłuc, oczywiście tylko do mniejszych i słabszych startuje :twisted:

Kasiu, mam nadzieje, ze zabawa udana :D no i laba od jutra! a ile masz urlopu? :D

Milenko-ale Twoje koty sa i tak słabsze i mniejsze od Glusia,to komu ma wtłuc jak nie im?-wyboru nie ma :lol:
Urlop mam do końca miesiąca-to sobie odpocznę od pracy-wolałabym sobie 2 tygodnie zostawić na potem,ale nie da rady-taki system pracy,że wszystko musi iść w konkretnych terminach i jakakolwiek przerwa w kontrakcie miesięcznym,powoduje problemy,a tak,wyrobiłam kontrakty przed urlopem,zostawiłam puste biurko,a po powrocie znów zwykły kierat!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 01, 2009 7:46

kropkaXL pisze:Kasiu Petko-a jakieś namiary na Twój profil-też bym chciała Cie zobaczyć!

Kasiu ja jak narazie jestem tylko zarejstrowana. Nie mam jakoś weny na stworzenie profilu.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sie 01, 2009 7:52

A jak chcecie mnie zobaczyć to najwygodniej po znajomych Kasi,bo zatentegowałam,że w wyszukiwarce mnie niet.Witajcie w ogóle
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]