no właśnie sobie poczytałam i może wezmę nastepnym razem. ja panikuje na wszystkie sposoby, bo jak policzyłam rysiek mi choruje średnio raz na 3 miesiące. a ma dopiero rok! a właśnie 28 minie rok jak je znalazłam
Orijen jest super! Ale jak Ryś ma takie problemy, to ja bym raczej się zdecydowała na jedną dobrą karmę. Jak juz musisz zmienić to na początku przynajmniej mieszaj starą i nową
ja uważam, że hills i orijen sa bardzo dobre. i tak sobie teraz myślę, ze może kupić orijena następnym razem i regularnie 2-3 razy w tygodniu wciskać w ryśka bezopet. albo kupować na wagę karmę odklaczającą i mieszać z orijenem.
Nie mam pojęcia. Mówiła cos o pieciu dniach jak koty miały być u mnie. Czyli tak jakby lada chwila. Ona jeszcze nie wie o Pimpusiu Musi przyjść na mizianki koniecznie!
No... on juz trochę przytył wiesz? Bardzo jestem dumna z tego powodu. Teraz się zastanawiam co zastanę w domu, bo zostawiłam Pimpka razem z Frędzlem i Pomponem i pewnie sie kotecki świetnie bawią Mam nadzieję, że chaupa jeszcze stoi
Cholera! Właśnie przeczytałam na wątku niekochanych, że Nero jest chory To taki piękny czarny miziak ze schronu. Jak brałyśmy Pimpusia, to ja cj=hciałam zabrać Nero, ale Zuzia się uparła. W sumie chyba obaj potrzebowali natychmiastowej pomocy. Biedny słodki kocio... Jak myślisz? Dwa tymczasy to chyba jednak przesada?
ludzie biorą 2 i więcej, ale czy dasz radę?jak nie znjadziesz im rodzin to zostaną z tobą, często tak się dzieje, że dziewczyny mają tzw. wieczne tymczasy
Nie, no nie dam rady .... Biedaczek. On jest taki kochany, taki sam miziak jak Pimpek. Tylko jak weszłyśmy do schronu, to Nero postawił na mnie i siedział mi cały czas na kolanach, a Pimpek postawił na Zuzię.
Zgodnie z obietnicą Straszne dziecko rano trudno zwlec z łóżka. Jak się już uda ją z sypialni wygonić, to potem dosypia w pokoju Pierwsze spotkanie Pompona i Pimpka
Zasadniczo wydawało mi się że wzięłam kota...ale jak patrze na to zdjęcie... żaba? Pompon biedak ledwie się już miesci na barierce Specjalnie dla Kluski Pimpek też lubi spacerowac po balkonie
W towarzystwie przewodnika