Sparaliżowana Sprinterka znalazła swoje szczęście-ODESZŁA:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 19, 2009 18:05

Modjeska pisze:W najbliższa sobotę będziemy wieźli koty z Boguszyc (od B. Wahl) do Katowic i Krakowa. Jesli ktoś nam dostarczy w piątek wieczorem albo w sobotę raniutko kicię do Zalesia to możemy ją też zabrać.

Bardzo dziękuję za pamięć i ofertę pomocy. Sprintusia jednak musi jeszcze zostać w lecznicy kilka dni :) Znalazła się na dogomanii osoba, która najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu przywiezie do nas Sprintusię :)
Jeszcze raz dziękuję :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Czw mar 19, 2009 19:39

OK. kciuki za zdrowie koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Sob mar 21, 2009 13:03

Pewnie już wiecie, że nie udało się naprawić kolanka, ale to chyba nic, prawda?

Ines, czy mam dalej molestować tę dziewczynę z dogo czy masz już dogadany transport?
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Nie mar 22, 2009 20:19

neris pisze:Pewnie już wiecie, że nie udało się naprawić kolanka, ale to chyba nic, prawda?

Ines, czy mam dalej molestować tę dziewczynę z dogo czy masz już dogadany transport?

Zadzwonię jutro do lecznicy dopytać o Sprintusię. Sprini jest jaka jest i ja już ją kocham, choć jej jeszcze nie widziałam :) Jeśli kolanko nie będzie sprawne, to niczego nie zmienia, prócz tego, że Sprintusia nie będzie miała szans na chodzenie, ale.... i tak będzie szczęśliwa - postaramy się o to, podobnie, jak to było z naszą Fruzinką :) Co do transportu, to zapisałam sobie nr tej dziewczyny z dogo. Zadzwonię do Niej i dogadam szczegóły. Myślę, że będzie trzeba dowieźć Sprintusię do Wawy i tu będę potrzebowała pomocy :) Jest jeszcze kilka dni, więc spokojnie. Wszystko będzie dobrze :)

P.S. Spriniu, czekamy tu na Ciebie dziewczyno, więc się kuruj i szybko przyjeżdżaj :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Nie mar 22, 2009 21:55

Ja na 100% widziałam, że Spincia próbowała się na nóżkach podnieść. Może więc nawet z tym jednym niesprawnym kolankiem na 3 nóżkach sobie jakoś poradzi...
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Pon mar 23, 2009 17:28

Najświeższe wieści :)

Sprintusia ma poskładaną nóżkę, ale na jakiekolwiek rokowania jest za wcześnie. Czuje się dobrze i w środę będzie miała zdejmowane szwy. Oznacza to, że będzie gotowa do drogi :) Teraz tylko czekam na wieści, kiedy transport wyruszy po małą :) Najprawdopodobniej będzie to za kilka dni. Nie mogę się już doczekać :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Pon mar 23, 2009 17:31

Zaglądam i kibicuję malutkiej :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 23, 2009 19:27

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
żeby jak najszybciej była w swoim Domku
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon mar 23, 2009 22:40

ruru pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
żeby jak najszybciej była w swoim Domku

Oj tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 24, 2009 10:02

Dziewczyny to kiedy dokładnie jest TEN WIELKI DZIEŃ?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto mar 24, 2009 13:45

Super wiadomości! :ok:
Bardzo się cieszę i życzę Wam wszystkiego najlepszego!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 24, 2009 14:43

Ines_Chorzow pisze: (...)Zadzwonię jutro do lecznicy dopytać o Sprintusię. Sprini jest jaka jest i ja już ją kocham, choć jej jeszcze nie widziałam :) Jeśli kolanko nie będzie sprawne, to niczego nie zmienia, prócz tego, że Sprintusia nie będzie miała szans na chodzenie, ale.... i tak będzie szczęśliwa - postaramy się o to, podobnie, jak to było z naszą Fruzinką :) (...)

Wiedziałam... :D

Aga, jesteście Kocimi Aniołami. Co tu więcej gadać.. Was trzeba klonować!!! :wink:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto mar 24, 2009 20:55

Kaprys2004 pisze:Wiedziałam... :D

Aga, jesteście Kocimi Aniołami. Co tu więcej gadać.. Was trzeba klonować!!! :wink:

Miło mi to słyszeć :D Chętnie bym się sklonowała, więcej kocich bied miałoby domy :) Tyle, że obowiązkowo do szczęścia potrzeba jeszcze klonu mojego TŻ-ta :D Bez niego nic nie miałoby sensu :oops:

P.S. Ten WIELKI DZIEŃ nie jest mi jeszcze dokładnie znany. Jesteśmy uzależnieni od osoby, która ma przywieźć Sprini.
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Post » Wto mar 24, 2009 22:56

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto mar 24, 2009 23:24

Ines_Chorzow pisze:
Kaprys2004 pisze:Wiedziałam... :D

Miło mi to słyszeć :D Chętnie bym się sklonowała, więcej kocich bied miałoby domy :) Tyle, że obowiązkowo do szczęścia potrzeba jeszcze klonu mojego TŻ-ta :D Bez niego nic nie miałoby sensu :oops:

P.S. Ten WIELKI DZIEŃ nie jest mi jeszcze dokładnie znany. Jesteśmy uzależnieni od osoby, która ma przywieźć Sprini.

To oczywiste, ze Ciebie i TZ-ta.. Tym bardziej, ze nie zawsze TZ-ci sa przychylni takim dzialaniom.. Takich par jak Wy potrzeba jak najwiecej :D

Trzymamy kciuki. Za Ciebie, za TZ-ta, za sile..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]