Luinloth pisze:Zawsze te oczko mruży czy tylko takdo zdjęcia?
To był czysty przypadek...

Sabinko, a może wpadniesz do Asa? Niedługo wyjeżdża...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Luinloth pisze:Zawsze te oczko mruży czy tylko takdo zdjęcia?
Luinloth pisze:Podobno Petka się wybiera do Was we wtorek? Może ja bym z nią wpadła, a ona zabiera Asa?
U Was się wszystkie tymczasy dobrze mająKorciaczki pisze:Luinloth pisze:Podobno Petka się wybiera do Was we wtorek? Może ja bym z nią wpadła, a ona zabiera Asa?
Prawdopodobnie, jesli dobrze pójdzie, Asio zabierzę się z Kasią
To zapraszamy - spotkanie raczej nie będzie stresujace dla Asia. Czuje się świetnie i chyba nawet nie wie co to stres (a bynajmniej u nas jeszcze tego nie odczuł - wiecznie rozluźniony, rozmruczany!)
Luinloth pisze:U Was się wszystkie tymczasy dobrze mająKorciaczki pisze:Luinloth pisze:Podobno Petka się wybiera do Was we wtorek? Może ja bym z nią wpadła, a ona zabiera Asa?
Prawdopodobnie, jesli dobrze pójdzie, Asio zabierzę się z Kasią
To zapraszamy - spotkanie raczej nie będzie stresujace dla Asia. Czuje się świetnie i chyba nawet nie wie co to stres (a bynajmniej u nas jeszcze tego nie odczuł - wiecznie rozluźniony, rozmruczany!)
Ja-Ba pisze:Korciaczki
jesteście po prostu fantastyczne w fotografowaniu![]()
![]()
Petka-P1 pisze:dziewczyny jak będziecie wiedzieć czy Asik ze mną jedzie to dajcie znać też na pw...bo powiadomienia nie zawsze mi przychodzą...
a i czy mam zabrać transporterek?
Feith pisze:
Napiszcie w co powinnam się zaopatrzyć na przyjęcie kociaka ? Jaką leżankę preferuje, a moze poprostu miękki jakiś kocyk? Bądź podusie ?
No i co jada u Ciebie to będę kontynuować jego dietę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 112 gości