Prawdziwa dama... Prosze o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 06, 2009 11:00

Pytanie... Jaki drapak najlepszy? Nie mamy takiego urządzenia, a narożniki kanapy już nie wyglądają. Uprzedzam ,chata maleńka, więc jakieś wielkie "meble" odpadaja, ale coś koty muszą mieć. Co się sprawdza?
Duża z Kociabandy
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt lut 06, 2009 11:48

Dziewczyny! Ale jaja! Złapałam wątek że kot je oliwki... Sprawdziłam akurat mam czarne - nie jedzą, tylko żrą z wielkim mruczeniem! A mnie już zastanawiały groszek i kukurydza z puszki... :lol:
Duża z Kociabandy
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 11:58

A Lafi wcina chipsy bananowe..Muszę się z nią zawsze podzielić. :twisted:

Duża równie mocno Przeterminowana.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 06, 2009 12:03

kalair pisze:A Lafi wcina chipsy bananowe..Muszę się z nią zawsze podzielić. :twisted:

Sądząc po kremiku to gdzies w tych samych okolicach... :lol:
Powiedz mi, masz pojęcie o drapakach? Bo na Alle jest tego od zakichania w różnych wersjach, potrzebny mi jakiś nie zajmujący dużo miejsca, ale atrakcyjny dla kotów. Też wcale nie jestem pewna czy koty korzystaja z tych różnych bimbabełek które są przy niektórych drapakach - u mnie wisi taki pompon na sznurku, ale chyba sie znudził...
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 12:15

kinga w. pisze:
kalair pisze:A Lafi wcina chipsy bananowe..Muszę się z nią zawsze podzielić. :twisted:

Sądząc po kremiku to gdzies w tych samych okolicach... :lol:
Powiedz mi, masz pojęcie o drapakach? Bo na Alle jest tego od zakichania w różnych wersjach, potrzebny mi jakiś nie zajmujący dużo miejsca, ale atrakcyjny dla kotów. Też wcale nie jestem pewna czy koty korzystaja z tych różnych bimbabełek które są przy niektórych drapakach - u mnie wisi taki pompon na sznurku, ale chyba sie znudził...

Yyyy..jakim kremiku? :oops: :lol: :lol:
Ja mam drapak o wys. 120 cm. Dwie półki, tuba i budka. Dla mnie mały, ale na razie kasa nie pozwala na kupienie czegoś bardziej wypasionego.
Ale dla Twoich kotów chyba byłby idealny, bo nie zajmuje wiele miejsca.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 06, 2009 12:21

Porąbały mi się bajki z wątku Mru... :oops: Kremik po którym Duża od Mru wygląda jak ropucha. DUŻA OD MRU!! SORKI. No, to trzeba mi się będzie za takim rozglądać...Taniej kupić drapak niż nową kanapę. :D
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 12:27

kinga w. pisze:Porąbały mi się bajki z wątku Mru... :oops: Kremik po którym Duża od Mru wygląda jak ropucha. DUŻA OD MRU!! SORKI. No, to trzeba mi się będzie za takim rozglądać...Taniej kupić drapak niż nową kanapę. :D

Za co? Ja akurat rzadko kremikuję, , bo mi się nie chce.. :oops: Ale powinnam?! W pewnym wieku trzeba niestety..

No fakt, drapak tańszy..Zajrzyj do drapaki.pl. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 06, 2009 12:33

kalair pisze:
kinga w. pisze:Porąbały mi się bajki z wątku Mru... :oops: Kremik po którym Duża od Mru wygląda jak ropucha. DUŻA OD MRU!! SORKI. No, to trzeba mi się będzie za takim rozglądać...Taniej kupić drapak niż nową kanapę. :D

Za co? Ja akurat rzadko kremikuję, , bo mi się nie chce.. :oops: Ale powinnam?! W pewnym wieku trzeba niestety..

Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 12:36

kalair pisze:

Ujmę to tak... Zadowalam się przeważnie faktem "mania" na stanie jakiegoś kremiku. Używać? No, jak mi pod wpływem centralnego ogrzewanie łupież z pyszcza zaczyna lecieć. Też słyszałam ze trzeba by używać... Ech, jakoś się nie chce albo czasu nie ma.
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 12:55

kinga w. pisze:
kalair pisze:

Ujmę to tak... Zadowalam się przeważnie faktem "mania" na stanie jakiegoś kremiku. Używać? No, jak mi pod wpływem centralnego ogrzewanie łupież z pyszcza zaczyna lecieć. Też słyszałam ze trzeba by używać... Ech, jakoś się nie chce albo czasu nie ma.

Powiem perfidnie: kiedy przestałam używać kremików, znacznie mi się poprawiła cera :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 06, 2009 13:03

MaryLux pisze:
kinga w. pisze:
kalair pisze:

Powiem perfidnie: kiedy przestałam używać kremików, znacznie mi się poprawiła cera :)

:conf: Niezłe! Jak wspomniałam, czasem czyms paćkam bo mi się zimą przesusza paskudnie i od przeprowadzki cos z tym gorzej - pewnie chlor w wodzie nie pasi, ale nie jestem jakoś bezgranicznie przywiązana do mazideł. Dobrac to już dla mnie horror, makijaż to (rzadka na szczęście konieczność) maska... Z resztą prawo budowlane mówi ze fasady należy tynkować jak się zaczynaja sypać. :lol:
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 13:10

Ja też kiedyś miałam suchą skórę. Strasznie. Z wiekiem się od-suszyła, a od kiedy prawie nie używam kremów = mam mieszaną.
No, przesadzam, ale jedyny krem, jakiego używam, to tzw. krem Egiptu, na produktach pszczelich. Jeden z nielicznych kremów, które mnie nie uczulają.

MaryLux

Post » Pt lut 06, 2009 13:14

MaryLux pisze:Ja też kiedyś miałam suchą skórę. Strasznie. Z wiekiem się od-suszyła, a od kiedy prawie nie używam kremów = mam mieszaną.
No, przesadzam, ale jedyny krem, jakiego używam, to tzw. krem Egiptu, na produktach pszczelich. Jeden z nielicznych kremów, które mnie nie uczulają.

Współczuję. Nie mam przynajmniej problemów uczuleniowych - tzn. kontaktowych, bo parę spożywek powoduje smarkanie. :D
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 13:23

Ratunku! Ona mnie uczesała! Na początku to wcale nie było fajne - podrapałem ją solidnie po rękach, niech sobie nie myśli. Chciałem zabić tę okropną szczotkę! Zagryźć, rozerwać pazurami! Ale potem... To nie było już takie głupie... Leżałem na kolanach Dużej a ona miziała mi szczotką brzuszek i grzbiecik i boczki... Nawet nie takie złe... Może się przyzwyczaję... Tylko teraz wyglądam jakby mnie piorun strzelił!
Obrazek

kinga w.

Post » Pt lut 06, 2009 13:25

kinga w. pisze:Ratunku! Ona mnie uczesała! Na początku to wcale nie było fajne - podrapałem ją solidnie po rękach, niech sobie nie myśli. Chciałem zabić tę okropną szczotkę! Zagryźć, rozerwać pazurami! Ale potem... To nie było już takie głupie... Leżałem na kolanach Dużej a ona miziała mi szczotką brzuszek i grzbiecik i boczki... Nawet nie takie złe... Może się przyzwyczaję... Tylko teraz wyglądam jakby mnie piorun strzelił!

Ja lubię szczotkowanie, sam tego żądam co rano
Psot

Kłacku, zajzys do mojego wontka?
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]