w Krk nie piekłam, bo nie mialam miksera.. teraz mam, ale brakuje jeszcze formy. Ale pewnie coś upichcę ^^
Moderator: Estraven
annette88 pisze:taklubię piec.. na walentynki w zeszłym roku upiekłam Bartkowi tort raffaello w kształcie serca
na urodziny zrobiłam ciasto 3-bit.. Na Święta i Nowy rok piekę ciasteczka
w Krk nie piekłam, bo nie mialam miksera.. teraz mam, ale brakuje jeszcze formy. Ale pewnie coś upichcę ^^
trawa11 pisze:annette88 pisze:taklubię piec.. na walentynki w zeszłym roku upiekłam Bartkowi tort raffaello w kształcie serca
no to super![]()
![]()
![]()
teraz masz u mnie duzego plusa![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:taklubię piec.. na walentynki w zeszłym roku upiekłam Bartkowi tort raffaello w kształcie serca
no to super![]()
![]()
![]()
teraz masz u mnie duzego plusa![]()
![]()
jeeejdzieki
jak coś upiekę, to podeślę
annette88 pisze:trawko, doszła do Ciebie już pileczka od Kociamy ?
trawa11 pisze:annette88 pisze:trawko, doszła do Ciebie już pileczka od Kociamy ?
Anetko ,kociama jest bardzo zabiegana,wieć musisz sie uzbroic w cierpliwość![]()
Ale ja swoją odbiore osobiscie![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawko, doszła do Ciebie już pileczka od Kociamy ?
Anetko ,kociama jest bardzo zabiegana,wieć musisz sie uzbroic w cierpliwość![]()
Ale ja swoją odbiore osobiscie![]()
![]()
Ja nie gonię Kociamki, ona mi sama napisała, że piłeczka juz leci, więc chyba została wysłana.. nad tempem Poczty Polskiej rozmyslam.. Czekam jeszcze na czapeczkę od Kocurro i też jeszcze nie mam
annette88 pisze:taklubię piec.. na walentynki w zeszłym roku upiekłam Bartkowi tort raffaello w kształcie serca
trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Dobry weczer.![]()
Hej czekoladko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości