p.s. przelew poszedł
Moderator: Estraven
chaconetta pisze:Mnie najbardziej podoba się Skierka, po pierwsze przez skojarzenie z roiskrzoną sierścią małej, po drugie ta iskierka życia, która ciągle się w niej tli mimo takiego losu... Ale imię jest na drugim planie, najwazniejsze, żeby kicia zaadaptowała się do nowego życia![]()
p.s. przelew poszedł

Aleksandra59 pisze:A ja przed chwilą PW z numerem konta Ci wysłałam- dzięki wielkie
pini1 pisze:na razie jest mocno podkarmiana i bardzo smakuje jej Convalescence!!!

Aleksandra59 pisze:Moi weci - nigdy nie mieli takiego przypadku, ale będą pytać. Ale tak jak inni cytowani na tym wątku weci uważają, że dobra opieka i kicia da sobie doskonale radę
Anuk pisze:Aleksandra59 pisze:Moi weci - nigdy nie mieli takiego przypadku, ale będą pytać. Ale tak jak inni cytowani na tym wątku weci uważają, że dobra opieka i kicia da sobie doskonale radę
I to jest najważniejsze! Bo wygląda na to, że nie ma zagrożenia życia dla maleńkiej!
Więc teraz trzeba się skupić na tym, żeby jej to życie jak najlepiej dla niej zorganizować i znaleźć jej dom, który wynagrodzi jej wszystkie cierpienia.
EVA2406 pisze:Proponuję nr konta i apel o pomoc finansową wpisać do pierwszego posta, bo stron przybywa w szybkim tempie, a nie każdy przebije się przez cały wątek.
Choć u mnie też bieda, a na dodatek przyjęłam na dwudniowy tymczas kicię bez oka i po skomplikowanej operacji łapy i nie odebrano kotki, to wpłacę troszkę kaski. Dostałam informację, że jeśli ją odbiorą to wyrzucą na działkach. I co miałam zrobić.......................mam kolejnego kota w domu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości