zaś co do samej Tekluni : dostałam maila z pytaniem o koteczkę!!! czekam tylko na info od P. Agi, bo ta pani zadała mi takie pytanie , na które nie jestem pewna odpowiedzi. trzymajmy zatem kciuki!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_Tosia_ pisze:napisałam do tej pani już 2 maile, ale na razie bez odzewu
kasia86 pisze:Teklunia to taka kochana koteczka, wszystkimi się opiekuje, ale ją nie ma kto :(
ossett pisze:kasia86 pisze:Teklunia to taka kochana koteczka, wszystkimi się opiekuje, ale ją nie ma kto
Wszedzie gdzie sie da pisze o mojej Markizie (tez przebywala w schronisku dosc dlugo) , ktora opiekuje sie wszystkimi moimi kotami, ktore sa od niej duzo wieksze i silniejsze, a nawet mna,
Jak wybucha jakas awantura to ona zaraz sie pojawia i karci agresora lapka, wcale sie przy tym nie denerwujac. Rozrabiaki nieruchomieja na jej widok, a po otrzymniu policzka chylkiem sie wycofuja. Kiedys widzac jak niezadowolony z moich wymowek Bufi lapie mnie lekko zebami za reka, zaraz przybiegla i dala mu po buzi.
Wydaje sie byc ze TEKLUNIA jest ulepiona z tej samej gliny.
Ktos kto da jej dom na pewno bedzie zadowolony i zadziwiony jej opiekunczoscia i odwaga.
Anuk pisze:A dużo czasu minęło? Może jeszcze napisze?
Czy odpowiedź na jej pytanie była taka, jak się spodziewała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości