Wyrwany śmierci Meo szuka swojego miejsca na Ziemi!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 12, 2007 17:18

Dorota, nie panikuj :P
Weź i sobie wydrukuj fotkę Meo na wszelki wypadek (jeśli Ci klawiatura pozwoli :evil: ) albo przez cały wieczór ucz się jej na pamięć :twisted:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon lis 12, 2007 17:22

Dorota pisze:zEBY TYLKO WLASCIWEGO KOTA MI WYDALI :roll:
zACZYNAM SIE DENERWOWAC :oops:

Dorotko, już nie kombinuj 8) . Rozumiem, że dziś go odbierasz a jutro podróż, czy jutro odbierasz i do pociagu?
Czy wiesz juz, gdzie mamy go przewieżć w Warszawie (ja transport taksówką załatwiam)?
Marcelibu

Post » Pon lis 12, 2007 17:26

Marcelibu pisze:

Dorotko, już nie kombinuj 8) . Rozumiem, że dziś go odbierasz a jutro podróż, czy jutro odbierasz i do pociagu?
Czy wiesz juz, gdzie mamy go przewieżć w Warszawie (ja transport taksówką załatwiam)?

kOTA ODBIERAM JUTRO RANO I OD RAZU DO wARSZAWY JEDZIEMY.

w WARSZAWIE BEDE O 16.01 LUB 16.24 (wWA wSCHODNIA).

mAM NADZIEJE, ZE bEATA NA DWORZEC PRZYJEDZIE.
zARAZ SIE Z NIA UMOWIE.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lis 12, 2007 17:34

Dorota pisze:
Marcelibu pisze:

zARAZ SIE Z NIA UMOWIE.

Koniecznie musi być W-wa-Wschodnia? Byłoby lepiej i wszędzie bliżej na Centralną. Ale może ta Beata mieszka na Pradze?
Ja od razu kupię Tobie bilet powrotny. Jutro też wracasz, czy nocujesz?
Marcelibu

Post » Pon lis 12, 2007 17:38

Marcelibu pisze:
Dorota pisze:
Marcelibu pisze:

zARAZ SIE Z NIA UMOWIE.

Koniecznie musi być W-wa-Wschodnia? Byłoby lepiej i wszędzie bliżej na Centralną. Ale może ta Beata mieszka na Pradze?
Ja od razu kupię Tobie bilet powrotny. Jutro też wracasz, czy nocujesz?

jA CHCE NA cENTRALNYM.
pODALAM GODZINE Z ROZKLADU W iNTERNECIE.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon lis 12, 2007 17:38

Cześć i czołem. Szykuję sie juz na nowego członka gromady który zawita do mnie jutro. Mam nadzieję, ze biedna kocina nie zdurniej wśród 5 psów i w kilka dni nie zacznie szczekać.
Moja mama wszystko pokręciła co oznacza mniej więcej tyle że: zajecia mam teoretycznie do 17, ale pewnie skończą się wcześniej. Zajęcia mam 15 minut drogi tramwajem od centralniaka więc mogę go odebrać z centrum i wcale nie musicie go wieźć taksówka i dodatkowo wydatkować - to nie daleko. Problem tylko w tym o której wracasz pociagiem powrotnym, bo w najgorszym razie odebrałabym go z dworca o 17.30. Nie wiem tylko jak damy radę z kontenerkiem w którym go przywieziecie, bo ja mam zajęcia z farmacji praktycznej w aptece, więc jak przyjdę z kocim kontenerem to delikatnie mówiąc mnie z nich wychrzanią 8O .
Tweety czy ty wiesz jak on do innych kotów, bo moze mój narzeczony będzie zmuszony przywieżć do mnie swoją kocicę (sterylizowana)?
Pozdrawiam serdecznie w razie czego mój telefon

gamoń

Od: Czw sie 16, 2007 17:08

Post » Pon lis 12, 2007 17:40

Agnieszka 508089603
mamy: 505078763 Beata

gamoń

Od: Czw sie 16, 2007 17:08

Post » Pon lis 12, 2007 17:58

gamoń pisze:Cześć i czołem. Szykuję sie juz na nowego członka gromady który zawita do mnie jutro. Mam nadzieję, ze biedna kocina nie zdurniej wśród 5 psów i w kilka dni nie zacznie szczekać.
Moja mama wszystko pokręciła co oznacza mniej więcej tyle że: zajecia mam teoretycznie do 17, ale pewnie skończą się wcześniej. Zajęcia mam 15 minut drogi tramwajem od centralniaka więc mogę go odebrać z centrum i wcale nie musicie go wieźć taksówka i dodatkowo wydatkować - to nie daleko. Problem tylko w tym o której wracasz pociagiem powrotnym, bo w najgorszym razie odebrałabym go z dworca o 17.30. Nie wiem tylko jak damy radę z kontenerkiem w którym go przywieziecie, bo ja mam zajęcia z farmacji praktycznej w aptece, więc jak przyjdę z kocim kontenerem to delikatnie mówiąc mnie z nich wychrzanią 8O .
Tweety czy ty wiesz jak on do innych kotów, bo moze mój narzeczony będzie zmuszony przywieżć do mnie swoją kocicę (sterylizowana)?

On będzie w kontenerze naszym fundacyjnym i w nim go dostaniesz, później trzeba będzie go odesłać do Ostródy lub dogadasz się z Green na odbiór.
Na ten moment to ani psy ani koty go nie ruszają, wszystko i wszystkich ma w ... odwłoku. Ale myślę, że będzie też potrzebował spokoju

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 12, 2007 18:04

Bosszzee, jesteście WIELKIE.

Trzymam kciuki za akcję, bardzo mocno.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lis 12, 2007 18:06

Powrotny mam o 17.12 ze Wschodniego.

Nie jezdzi z Centralnego czy jak?

Dorota

Post » Pon lis 12, 2007 18:10

Juz wiem.

Z Centralnego mam powrot o 17.00.

Dorota

Post » Pon lis 12, 2007 18:13

trzymam kciuki za udana akcje :ok: :ok: :ok:

i moge oddac otworzone wczoraj i dzisiaj suche, ktorym Satynka pogardzila :twisted: nie jest tego duzo, leciutko napoczete paczki po 300g, RC Intestinal i RC Sensitivity (chyba z kaczka)
ale bede w okolicach centrum dopiero w czwartek - moze poczta wyslac? dostane adres na pw?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon lis 12, 2007 18:15

Dorota pisze:
jA CHCE NA cENTRALNYM.
pODALAM GODZINE Z ROZKLADU W iNTERNECIE.

gamoń pisze:Cześć i czołem. Szykuję sie juz na nowego członka gromady który zawita do mnie jutro. Mam nadzieję, ze biedna kocina nie zdurniej wśród 5 psów i w kilka dni nie zacznie szczekać.

Dorotko, czyli wysiadasz na Centralnej, ja Was odbieram, wcześniej kupuję bilet na którą godzinę chcesz, Ty wsiadasz w pociąg powrotny a ja podwioze kocine do Beaty pod apteke i zawioze ich taxi do domu?

Co o tym Beato myślisz? Może tak być?
Marcelibu

Post » Pon lis 12, 2007 18:18

Beata pisze:trzymam kciuki za udana akcje :ok: :ok: :ok:

i moge oddac otworzone wczoraj i dzisiaj suche, ktorym Satynka pogardzila :twisted: nie jest tego duzo, leciutko napoczete paczki po 300g, RC Intestinal i RC Sensitivity (chyba z kaczka)
ale bede w okolicach centrum dopiero w czwartek - moze poczta wyslac? dostane adres na pw?

Zaraz pójdę do weta wyżebrać trochę próbek RC "mature" i "senior".
Marcelibu

Post » Pon lis 12, 2007 18:23

Dorota pisze:Juz wiem.

Z Centralnego mam powrot o 17.00.

No to zostajesz na Centralnym :lol: i czekasz na powrotny pociąg. Ja odbieram kota i zawożę go dalej.
Marcelibu

[poprzednia][następna]