Weź i sobie wydrukuj fotkę Meo na wszelki wypadek (jeśli Ci klawiatura pozwoli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:zEBY TYLKO WLASCIWEGO KOTA MI WYDALI![]()
zACZYNAM SIE DENERWOWAC
Marcelibu pisze:Dorota pisze:zEBY TYLKO WLASCIWEGO KOTA MI WYDALI![]()
zACZYNAM SIE DENERWOWAC
Dorotko, już nie kombinuj. Rozumiem, że dziś go odbierasz a jutro podróż, czy jutro odbierasz i do pociagu?
Czy wiesz juz, gdzie mamy go przewieżć w Warszawie (ja transport taksówką załatwiam)?
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:zEBY TYLKO WLASCIWEGO KOTA MI WYDALI![]()
zACZYNAM SIE DENERWOWAC
Dorotko, już nie kombinuj. Rozumiem, że dziś go odbierasz a jutro podróż, czy jutro odbierasz i do pociagu?
Czy wiesz juz, gdzie mamy go przewieżć w Warszawie (ja transport taksówką załatwiam)?
kOTA ODBIERAM JUTRO RANO I OD RAZU DO wARSZAWY JEDZIEMY.
w WARSZAWIE BEDE O 16.01 LUB 16.24 (wWA wSCHODNIA).
mAM NADZIEJE, ZE bEATA NA DWORZEC PRZYJEDZIE.
zARAZ SIE Z NIA UMOWIE.
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:zEBY TYLKO WLASCIWEGO KOTA MI WYDALI![]()
zACZYNAM SIE DENERWOWAC
kOTA ODBIERAM JUTRO RANO I OD RAZU DO wARSZAWY JEDZIEMY.
w WARSZAWIE BEDE O 16.01 LUB 16.24 (wWA wSCHODNIA).
mAM NADZIEJE, ZE bEATA NA DWORZEC PRZYJEDZIE.
zARAZ SIE Z NIA UMOWIE.
Koniecznie musi być W-wa-Wschodnia? Byłoby lepiej i wszędzie bliżej na Centralną. Ale może ta Beata mieszka na Pradze?
Ja od razu kupię Tobie bilet powrotny. Jutro też wracasz, czy nocujesz?
gamoń pisze:Cześć i czołem. Szykuję sie juz na nowego członka gromady który zawita do mnie jutro. Mam nadzieję, ze biedna kocina nie zdurniej wśród 5 psów i w kilka dni nie zacznie szczekać.
Moja mama wszystko pokręciła co oznacza mniej więcej tyle że: zajecia mam teoretycznie do 17, ale pewnie skończą się wcześniej. Zajęcia mam 15 minut drogi tramwajem od centralniaka więc mogę go odebrać z centrum i wcale nie musicie go wieźć taksówka i dodatkowo wydatkować - to nie daleko. Problem tylko w tym o której wracasz pociagiem powrotnym, bo w najgorszym razie odebrałabym go z dworca o 17.30. Nie wiem tylko jak damy radę z kontenerkiem w którym go przywieziecie, bo ja mam zajęcia z farmacji praktycznej w aptece, więc jak przyjdę z kocim kontenerem to delikatnie mówiąc mnie z nich wychrzanią.
Tweety czy ty wiesz jak on do innych kotów, bo moze mój narzeczony będzie zmuszony przywieżć do mnie swoją kocicę (sterylizowana)?
Pozdrawiam serdecznie w razie czego mój telefon
Dorota pisze:
jA CHCE NA cENTRALNYM.
pODALAM GODZINE Z ROZKLADU W iNTERNECIE.
gamoń pisze:Cześć i czołem. Szykuję sie juz na nowego członka gromady który zawita do mnie jutro. Mam nadzieję, ze biedna kocina nie zdurniej wśród 5 psów i w kilka dni nie zacznie szczekać.
Moja mama wszystko pokręciła co oznacza mniej więcej tyle że: zajecia mam teoretycznie do 17, ale pewnie skończą się wcześniej. Zajęcia mam 15 minut drogi tramwajem od centralniaka więc mogę go odebrać z centrum i wcale nie musicie go wieźć taksówka i dodatkowo wydatkować - to nie daleko. Problem tylko w tym o której wracasz pociagiem powrotnym, bo w najgorszym razie odebrałabym go z dworca o 17.30. Nie wiem tylko jak damy radę z kontenerkiem w którym go przywieziecie, bo ja mam zajęcia z farmacji praktycznej w aptece, więc jak przyjdę z kocim kontenerem to delikatnie mówiąc mnie z nich wychrzanią.
Tweety czy ty wiesz jak on do innych kotów, bo moze mój narzeczony będzie zmuszony przywieżć do mnie swoją kocicę (sterylizowana)?
Pozdrawiam serdecznie w razie czego mój telefon
Beata pisze:trzymam kciuki za udana akcje![]()
![]()
![]()
i moge oddac otworzone wczoraj i dzisiaj suche, ktorym Satynka pogardzilanie jest tego duzo, leciutko napoczete paczki po 300g, RC Intestinal i RC Sensitivity (chyba z kaczka)
ale bede w okolicach centrum dopiero w czwartek - moze poczta wyslac? dostane adres na pw?
Dorota pisze:Juz wiem.
Z Centralnego mam powrot o 17.00.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości