Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
theta pisze:
Ja domek mam umówiony...
Fredziolina pisze:theta pisze:
Ja domek mam umówiony...
Czy Gaja juz w nowym domku?
theta pisze:Próba zabawy![]()
![]()
Tu można podziwiać uzębienie![]()
A tu widać takie coś, co Leona ma pod okiem (wygląda mi to na zaschniętą ropę)
Leon mi pogryzł bambusowy kijekTylko chrupnęło.
To była nerwowa noc. Fajerwerki, petardy... Horacy schował się do wersalki, Gaja na szafie... a Leon pocieszany głaskaniem przez moją mamę, mruczał i zaczął ugniatać
Leon się już trochę uspokoił, nie jest taki straszliwie wręcz namolny. Chyba dziś odsypia nadmiar wczorajszych wrażeń. Z resztą wszystkie koty dziś senne straszliwie. Nawet Gaja tylko chwilę pobiegała. A Horacy śpi w wersalceWczoraj już warował pod drzwiami Leona, jak Leon popłakiwał, żeby go wypuścić.
Marudził, że saszetka ze zwykłym sosem jest beee... (wczoraj dostał saszetkę z kremowym sosem- zjadł całą). Chodził obok miski jak lis koło jeża, w końcu wyciągnął kawałek łapą, położył na dywanie i obwąchał, ale nie zjadł. Zmieniłam mu jedzenie na whiskasowy mus, to zjadł niemal wszystko.
Zastanawiam się kiedy go przestawiać na jakieś inne jedzenie. Wydaje mi się, że jak najszybciej, bo skoro już zaczyna marudzićto potem może być trudniej.
theta pisze:Nikt do nas nie zaglądaTrudno.
theta pisze:Jutro przyjeżdża nowy domek Gai. Już jest nam smutno, chociaż jeszcze przez kilka godzin z nami będzieHeh, mam nadzieję, że domek (przepytany przez dwie osoby) okaże się naprawdę super i Gaja będzie szczęśliwa.
Marcelibu pisze:theta pisze:Jutro przyjeżdża nowy domek Gai. Już jest nam smutno, chociaż jeszcze przez kilka godzin z nami będzieHeh, mam nadzieję, że domek (przepytany przez dwie osoby) okaże się naprawdę super i Gaja będzie szczęśliwa.
Jaki jest ten nowy domek?
theta pisze:Dobrze żarło i zdechło
Leon buczy na Horacego, Horacy syczy na Leona. Już mieliśmy łapkowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1403 gości