Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
varia pisze:a ja postulat mam - coby te odcinki do pierwszego posta wszystkie wrzucić
bo przecież, zanim ja przeczytam te 12 stron pyskówekto już dziesięć kolejnych powstanie.. stron oczywiście, bo czy chociaż jeden odcinek - śmiem wątpić
aamms pisze:varia pisze:a ja postulat mam - coby te odcinki do pierwszego posta wszystkie wrzucić
bo przecież, zanim ja przeczytam te 12 stron pyskówekto już dziesięć kolejnych powstanie.. stron oczywiście, bo czy chociaż jeden odcinek - śmiem wątpić
Popieram, jak najbardziej..
Ja też zaglądam co chwila z nadzieją na kolejny odcinek, a tu same dyszące chęcią mordu harpie.. :twisted:
A dalszego ciągu jak nie było tak nie ma..
aamms pisze:varia pisze:a ja postulat mam - coby te odcinki do pierwszego posta wszystkie wrzucić
Popieram, jak najbardziej..
Ja też zaglądam co chwila z nadzieją na kolejny odcinek, a tu same dyszące chęcią mordu harpie..![]()
A dalszego ciągu jak nie było tak nie ma..
zosia&ziemowit pisze:Redaf o pisarskie talenta Cię nie podejrzewałam![]()
Super się czyta![]()
aamms pisze:zosia&ziemowit pisze:Redaf o pisarskie talenta Cię nie podejrzewałam![]()
Super się czyta![]()
Ja posądzałam już od dawna..![]()
redaf, mogłabyś hojniej dawkować swoje talenta?
Kicorek pisze:Ja ją jednak zamorduję - za to C.D.N.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości