Oczywiście, masz rację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Feluś ja też wczoraj padłam. To turlanie chyba nas tak wykończyło. A do Dużej teraz dopiero wlazlam na kolana bo niedawno wróciła z pracy. Ale Ty jesteś naprawdę przystojny...Micia.
MaryLux pisze:Silverblue pisze:Feluś ja też wczoraj padłam. To turlanie chyba nas tak wykończyło. A do Dużej teraz dopiero wlazlam na kolana bo niedawno wróciła z pracy. Ale Ty jesteś naprawdę przystojny...Micia.
Biedna Micia...
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Feluś ja też wczoraj padłam. To turlanie chyba nas tak wykończyło. A do Dużej teraz dopiero wlazlam na kolana bo niedawno wróciła z pracy. Ale Ty jesteś naprawdę przystojny...Micia.
Biedna Micia...
Felisiu, lepiej powiedz - "Piękna Micia",
Ona naprawdę jest cudna, te wielkie oczy!
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Feluś ja też wczoraj padłam. To turlanie chyba nas tak wykończyło. A do Dużej teraz dopiero wlazlam na kolana bo niedawno wróciła z pracy. Ale Ty jesteś naprawdę przystojny...Micia.
Biedna Micia...
Sabcia
Cudowna Micia
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Feluś ja też wczoraj padłam. To turlanie chyba nas tak wykończyło. A do Dużej teraz dopiero wlazlam na kolana bo niedawno wróciła z pracy. Ale Ty jesteś naprawdę przystojny...Micia.
Biedna Micia...
Sabcia
Cudowna Micia
O, właśnie tak!![]()
Sabcia
Silverblue pisze:"Cudna Micia, Piękna Micia, czasem widzę ją z daleka. W oknie Felka wypatruje i na niego ciągle czeka" Tak mi się skojarzyło na melodię Anna Maria
jolabuk5 pisze:Koty dobrze wpływają na Twoją wenę, Aniu![]()
MaryLux pisze:Silverblue pisze:"Cudna Micia, Piękna Micia, czasem widzę ją z daleka. W oknie Felka wypatruje i na niego ciągle czeka" Tak mi się skojarzyło na melodię Anna Maria
Byle się nie skończyło tym, że ten, na kogo ciągle czeka, już nie przyjdzie...
Silverblue pisze:Nie przyjdzie bo teraz Micia przyjdzie do niego na piknik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości