Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:SabaS pisze:Co to się dzieje z Tosienką? Może nie chce żebyś wyszła z wprawy w karmieniu maluszków? I zajęcie masz, którego tak Ci brakuje. myślę, że Twoja wypasiona wyprawka szybko się przyda. wygłaskaj ode mnie Tosię proszę
Wydaje mi się, Kochana, że to przez te dziąsła i zęby.. Przez ten FORL. Niestety nie mamy teraz jak jechać do Wrocka na usunięcie ząbków przez wirusa. Jakoś musimy wytrwać. Na szczęście Tośka jest obsługiwalna. Da się nakarmić a także zrobić sobie kroplówkę.
Dzięki za życzenia maluszkówMiałam dziś propozycję maluchów z mamą, ale dzika ta mama, a ja kennela nie mam. Trochę bym się bała. Może niebawem same malce się trafią..
Bastet pisze:Kurczaki. Chyba jednak mamusia z małymi mnie nie minie. Zobaczymy....
mir.ka pisze:Bastet pisze:Kurczaki. Chyba jednak mamusia z małymi mnie nie minie. Zobaczymy....
a co Tosia na to?
Bastet pisze:Kurczaki. Chyba jednak mamusia z małymi mnie nie minie. Zobaczymy....
Bastet pisze:Jednak koteczka pojedzie gdzie indziej z maluchami. W sumie to dobrze. Troszkę się martwiłam. Dobrej nocki Wam
Bastet pisze:Jednak koteczka pojedzie gdzie indziej z maluchami. W sumie to dobrze. Troszkę się martwiłam. Dobrej nocki Wam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości