Moli25 pisze::kotek:
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::kotek:
ewkkrem pisze:Kolumb będzie się trzymał tak długo na ile sił starczy! Biedniutki kociamber, choć stare lata przeżyje w spokoju, komforcie i bez strachu.
Jak pomyślę co takie koty przeżywają na wolności to włos się na łepku jeży.
Kolumbowi, na starość, przyznano emeryturę i leczenia na NFZ. Ciociu MaryLux, jesteś wspaniała i Kolumbika zaopiekujesz do końca jego dni
. A, kto wie, no kto? Może Kolumb nas zaskoczy i jeszcze nas przeżyje?
![]()
Lusiu, opiekuj się Kolumbem![]()
Twój Drops.
jolabuk5 pisze:Zwierzęta odchodzą, umierają jak ludzie. Dobrze, jeśli miały długie, szczęśliwe życie...
Anna2016 pisze:Kolumbku życzymy Ci aby Twoje dni które jeszcze przed Tobą były spokojne , kocio-pozytywne, radosne jak tylko to możliwe , ciepłe i bezpieczne i bezbolesne![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Żeby było spokojnie i tak dobrze, jak się tylko da.
jolabuk5 pisze:I żeby było ich bardzo dużo, tych dni![]()
Anna2016 pisze:Jak poranek Wam mija?
Ewa L. pisze:Ojej Kolumbku ale się narobiło. Ale mam nadzieję , że jak ci kłaczki z brzuszka wyszły to ci się lepiej zrobiło. O amciaku się nie martw duża na pewno da ci znowu coś dobrego.
Twoja Zuzia![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ojej Kolumbku ale się narobiło. Ale mam nadzieję , że jak ci kłaczki z brzuszka wyszły to ci się lepiej zrobiło. O amciaku się nie martw duża na pewno da ci znowu coś dobrego.
Twoja Zuzia![]()
Och, Zuzieńko, jaka Ty jesteś koffana wprost saniemowicie. Ciocie powiedziały, że mnie odwiedzą pojutrze i przyniosą jeszcze jakieś fajniockie amciaku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości