jolabuk5 pisze:Zajrzyjcie sobie do naszego Kącika Muzycznego (link w podpisie) i coś sobie wybierzecie
Chętnie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Zajrzyjcie sobie do naszego Kącika Muzycznego (link w podpisie) i coś sobie wybierzecie
ewkkrem pisze:Jolu, jesteś koffana ale nam chodzi o miętę do żarcia. Posłuchać to my słuchamy ale żarcie jest żarciem i ... żadna muza tego nie zmieni
![]()
Drops - drapieżny
ewkkrem pisze:Lusiu, ja tak z górmnej strony. Wprawdzie wiem, siusianie jest najważmniejsze, i pusianie jest waźmne ale walce są naprawdę fajmne. Moja duża miałka, że walc był pirewszmnym po mazurze na jej maturu
Ona lubi tańczyć walca
. Ciociu Jolu ... lecim na stronę 11-tą
.
Drops. Pa, pa
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Jak się klaści o kuniach?![]()
I jak się tfojemu tatusiu podoba muzyku?
Mała Ciorna Carmen
Ciocia z foondacji powiedziała, że to nie mój tata, tylko mój synek. Tak jej powiedziała ciocia karmicielka z naszego portu
jolabuk5 pisze:MaryLux co chwilę wyrzucała link do jakiegoś marsza albo walca, więc tak mi się skojarzyłoWalce w dużym wyborze są na stronie 11, a marsze na 18.
![]()
MB&Ofelia pisze:Lusia. Dzisiaj nam kurriero przyniesł źwirek do kuwetki, odetchłam z ulgą bo Duzia ostatmnio jęczała że juź się skączył i jak kurriero nie przytupta to nie wie w co będziemy siusiaćBałkoningu dzisiaj nie ma, bo pada deść
![]()
Duzia nam puścia muzyku co ją daje Ciocia MaryLux i słuchamy.
Mała Ciorna Carmen
ewkkrem pisze:Lusiu, ja tak z górmnej strony. Wprawdzie wiem, siusianie jest najważmniejsze, i pusianie jest waźmne ale walce są naprawdę fajmne. Moja duża miałka, że walc był pirewszmnym po mazurze na jej maturu
Ona lubi tańczyć walca
.
Drops. Pa, pa
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Lusiu, ja tak z górmnej strony. Wprawdzie wiem, siusianie jest najważmniejsze, i pusianie jest waźmne ale walce są naprawdę fajmne. Moja duża miałka, że walc był pirewszmnym po mazurze na jej maturu
Ona lubi tańczyć walca
.
Drops. Pa, pa
Oby się Wam podobało Dropsiku!
kwiryna pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Jak się klaści o kuniach?![]()
I jak się tfojemu tatusiu podoba muzyku?
Mała Ciorna Carmen
Ciocia z foondacji powiedziała, że to nie mój tata, tylko mój synek. Tak jej powiedziała ciocia karmicielka z naszego portu
no ładnie
MB&Ofelia pisze:Lusia. Dopieroco docitałam i zrobiałam oćki jak spotki!To twój tatuś jezd twoim synkię?
Nie rozumię nic a nic!
![]()
Mała Ciorna Carmen zszokowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości