Chikita pisze:Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę
ewkkrem pisze:Chikita pisze:Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę
Fajnie! Foty ze życzę. Może duża plagiat popełni w razie potrzeby?
Drops.
ewkkrem pisze:Chikita pisze:Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę
Drops.
Chikita pisze:ewkkrem pisze:Chikita pisze:Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę
Drops.
To ja najwyżej powiem wtedy Dużej żeby mi zrobiła i pokazała, bo skoro masz zdrowe łapki to po co korcić Twoją Dużą ? Jeszcze zacznie ćwiczyć na Tobie te wszystkie więzadła tak na później żeby wiedzieć w przyszłości jak wiązać.
No i jeszcze dopowiem, że ja sama też nie chcę aby mi wiązała, bo za ciepło jest. Duża dzisiaj klimatyzatora nie włącza, bo siedzę na drapaku i mówi, że uszko mi może przewiać i boleć będzie. Jakbym zeszła to by włączyła, ale ja nie chcę schodzić.
Chiko
Chikita pisze:Zeszłam, bo taka się nagle wichura zerwała, że aż świszczało ! A jak mi przyjemnie futerko wiatr przedmuchał.
Dla sąsiadów gacie pozwiewało z balkonu i fruwają w powietrzu![]()
Nawet Duża wyszła zobaczyć czy deszczu nie będzie, ale mówi, że nie będzie. Tyle, że wiatr się zerwał.
Chiko
Chikita pisze:To chodź do mnie ! Przesunę się na półce abyś mogła usiąść obok i patrzeć !
Gacie latają, ludzie próbują je zbierać, a jedne to do mojej siatki się przykleiły i odlecieć nie chcą, a przed chwilą latały![]()
Popsuły się czy co ?
Czegoś takiego to żem jeszcze nie widziała.
Chiko
saaga pisze:Cześć Lusieńko! Niedługo pan listonosz coś Ci przyniesie!
Kitka i Ignaś
mir.ka pisze::1luvu:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości