Emil Fart i Filip Fant w jednym stali domu - już nie :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2004 17:56

Fraszka pisze:
lorraine pisze:Niech sie ktos zlituje.... :wink:
Moze dyzury spoleczne do glaskania Siama :?: :lol:

Biedna Ty... molestowana przez Siama (?) 8) :lol:

To skrot od Syjama, jakos tak przywyklam o nim mowic, bo on mi tak jakos na Siama wyglada (jak Zosia-Samosia :lol: ) mam nadzieje, ze nie masz mi za zle jego tymczasowego imienia :oops: Ja wiem, ze on ma inne imie...
To jak z Dziczkiem, jakos inne imie mi nie pasuje :roll:
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Pon lis 01, 2004 18:43

Jasne, że nie mam za złe, tak tylko spytałam z ciekawości. :lol:
A jego głaskanie to forma terapii, której bardzo chorutek potrzebuje, a ja mogę tylko wirtualnie. :(
Loraine, jeszcze kilka dni... wytrzymaj :)
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro lis 03, 2004 9:26

Wczoraj, a właściwie już dziś rozmawiałam z Lorraine. Fant wczoraj był powtórnie zbadany, jest zdecydowana poprawa - nie słychać już szmerów w oskrzelach. Jeszcze 5 dni więc będzie jeszcze lepiej, a może już całkiem dobrze. :)

Przedwczoraj Fant pokazał swój prawdziwy CHARRRRAKTER. :roll: Zaatakował kotkę, z którą na ręce Lorraine weszła do jego łazienki. Ucierpiała jednak nie kotka, lecz prawdziwa winowajczyni i teraz leczy rany. :(
Bedę musiała więc uwazać na początku, żeby nie uszkodził Emilka... o sobie nie wspomnę. :wink: Z góry już więc wiadomo, który z nich będzie dominujący. Obrazek Mam jednak niezłomną wiarę i nadzieję, że nie zostanę zepchnięta z mojej ambitnej roli przywódcy stada. :oops: Obrazek

Pozdrawiam
Fraszka (nie igraszka) :wink: :lol:

Fraszka

Post » Śro lis 03, 2004 9:35

Fraszko, ciesze się, ze wszystko sie zaczęlo ukladać i juz niedługo bedziesz mamą dwóch pieknych syjamopodobnych kotków :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Śro lis 03, 2004 9:44

jak do nas mała trafiła myśłałam.że Kreda już mnie nie potrzebuje ale teraz przyjdzie czasem jak dawniej i wepchnie się pod mój polar gdy siedzę przy kompie, i znowu zaczęła przed moim zaśnięciem wchodzić mi pod kołdrę ,układa się wtedy w kłebuszku gurczącym przytulając się ciasno :D musisz tylko być cierpliwa, a wszystko się unormuje i koty razem będą chciały siedzieć na Twoich kolanach i to dopiero będzie rozpacz jak nie zawsze będzie tyle miejsca :D
Obrazek Kredka & mała Midnor

ochra

Od: Wto lip 27, 2004 13:59

Post » Czw lis 04, 2004 11:43

A ja bym chciała się dowiedzieć o adres Lorraine :) bo muszę wiedzieć skąd szanownego Pana Fanta odebrać? :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw lis 04, 2004 17:25

Sydney, ja nie znam adresu Lorraine, ale Tobie i Aggatt podałem na PW jej telefony, żebyście się mogły umówić. Dziś bedę (mam nadzieję) rozmawiać z Lorraine telefonicznie, więc spytam ją o adres.

Pozdrawiam :)

Fraszka

Post » Czw lis 04, 2004 18:17

Sydney pisze:A ja bym chciała się dowiedzieć o adres Lorraine :) bo muszę wiedzieć skąd szanownego Pana Fanta odebrać? :D

dokladny adres poda sama lorraine ale juz moge powiedziec ze mieszka na mokotowie - calkiem niedaleko od galerii mokotow :)
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Pt lis 05, 2004 22:42

hej!! i co slychac w temacie transportu? bo dziwne wiesci docieraja do mnie od lorraine :evil:
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Pt lis 05, 2004 22:48

Też ma taką samą wiadomość od Lorraine i nie wiem, co myśleć. :?
Ja nie otrzymałam żadnej od dziewczyn i cały czas wierzę, że "brak wiadomości, to dobra wiadomość". :)
Fant bardzo czeka i ja też. :P

Fraszka

Post » Sob lis 06, 2004 14:45

Fant tak bardzo czeka na uwolnienie z lazienki...
Dzis pierwszy raz chcial uciec z lazienki ale na szczescie w przedpokoju byly dwie moje kotki, wiec Fant sie wycofal bo dwom naraz nie da sie wtluc :twisted:
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Nie lis 07, 2004 11:24

Filip Fant po wielotygodniowym wałęsaniu się po łazienkach :wink: przyjeżdża dziś do domu. Zacznę się jednak cieszyć dopiero, jak dostanę sygnał, ze już jedzie. :D

Zastanawiam się cały czas, gdzie go "zainstalować", żeby jak najszybciej zintegrował się z Emilem Fartem. Filip ma charakterek, zapowiada się na kota dominującego (dał już niezły popis u Lorraine), Emilek jest młodszy i bardzo spokojny.
Mam niewielkie, dwypokojowe mieszkanie z drzwiami tylko do sypialni. Mam zamiar (po wielu rozmowach z Lorraine) odstapić Filipkowi sypialnię i przenieść się z Emilkiem do dużego pokoju na kanapę. To pierwsza noc, a dalej nie wiem, jak postępować. Czy zamykać drzwi do sypialni przez cały czas, czy wypuszczać go na mieszkanie? Jak chronić Emilka przed jego ewentualnym atakiem? Wiem, ze nie mogę od razu puścić go na żywioł, ale trzymany długo w sypialni, może uznać ją za swoje terytorium i tym bardziej atakować, broniąc go. :?

Prosze Was o rady i trzymajcie proszę kciuki, żeby żeby nic nie stanęło na przeszkodzie i Filip Fant dotarł wreszcie do swojego domu. :)

Fraszka

Post » Nie lis 07, 2004 11:39

Kciuki trzymam :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie lis 07, 2004 11:51

Dziękuję Zuzo :)
Czytałam właśnie o integracji Mamuni z pozostałymi Sabinkami i trochę zazdroszczę, że przebiega u Ciebie to w miarę łagodnie. Obawiam sie, że w przypadku Filipka nie będzie to takie proste. :wink:

Fraszka

Post » Nie lis 07, 2004 11:56

Dlatego rad nie udzielam, bo jak widac sie nie znam nic a nic ;-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

[poprzednia][następna]