MalgWroclaw pisze:Zdrowiej, Ewa L.
Dziekuję Małgosiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:A ja już znam przyczynę mojego bólu głowy - łysy świeci na potęgę . Jest pełnia i to dlatego. Zamieniłam poduszki na drugą stronę i głowa mnie przestała boleć.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja już znam przyczynę mojego bólu głowy - łysy świeci na potęgę . Jest pełnia i to dlatego. Zamieniłam poduszki na drugą stronę i głowa mnie przestała boleć.
a dzisiejszej nocy to łysy ma być nawet czerwony![]()
jak samopoczucie dzisiaj?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja już znam przyczynę mojego bólu głowy - łysy świeci na potęgę . Jest pełnia i to dlatego. Zamieniłam poduszki na drugą stronę i głowa mnie przestała boleć.
Zdecydowanie lepsze. Nad ranem pooglądałam telewizję i usnęłam dopiero jak łysy zaczął zachodzić i chować się za rosnące przed blokiem lipy czy topole - zawsze nie wiem bo jak kwitną to ta wata z nich ciągle fruwa.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja już znam przyczynę mojego bólu głowy - łysy świeci na potęgę . Jest pełnia i to dlatego. Zamieniłam poduszki na drugą stronę i głowa mnie przestała boleć.
Zdecydowanie lepsze. Nad ranem pooglądałam telewizję i usnęłam dopiero jak łysy zaczął zachodzić i chować się za rosnące przed blokiem lipy czy topole - zawsze nie wiem bo jak kwitną to ta wata z nich ciągle fruwa.
to topole, ja kicham jak pylą![]()
dzisiaj idziesz do pracy?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A ja już znam przyczynę mojego bólu głowy - łysy świeci na potęgę . Jest pełnia i to dlatego. Zamieniłam poduszki na drugą stronę i głowa mnie przestała boleć.
to topole, ja kicham jak pylą![]()
dzisiaj idziesz do pracy?
Nie . Dziś mam wolne a jutro dzień urlopu. We wtorek i w środę na 10 do 16 a czwartek, piątek i sobotę mam od rana![]()
Pola siedzi w łazience i wyśpiewuje arie na sedesie.![]()
![]()
mir.ka pisze:tak sobie pomyślałam ,ze gdyby mieć ją i Tofika, to chyba by trzeba było uszy zatykać jak by zaczęły swoje śpiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 23 gości