Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12 mała Tosia w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 04, 2015 17:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

MonikaMroz pisze:Ja wrócę do tematu kuriera. Ja też zamówiłam wczoraj na Telekramie i jutro mam mieć paczkę. U nas kurier z UPS jest super. I zazwyczaj przysyła sms-a o której mniej więcej będzie z paczka. I nigdy nie ma problemu. I nawet wydaje resztę co mnie totalnie na kolana powaliło jak mi ostatnio wydał 1 zł. :ok:

Fotki śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Zjadająca muchy Elenka :ok: :ok: :ok: U mnie Amy wciąga białeczko aż uszka się trzęsą ;)
Biedny Toffik , pewnie był cały w strachu ze dom był zamknięty i nie miał go kto wpuścić

A mnie ostatnio zadziwił pan kurier z siódemki który dostarczył mi dokumenty z orange gdy zmieniałam tacie abonament. Taty telefon mam na siebie i dlatego dokumenty przyszły do mnie. Wybrałam ofertę z telefonem i miałam zapłacić przy odbiorze 9 zł. Dałam panu 10 zł a pan mi się pyta czy ma mi wydać złotówkę. 8O 8O 8O
Powiedziałam mu że tak bo na dokumencie pisze 9 zł a ja nie chcę być posądzana o dawanie łapówki bo to karalne :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 04, 2015 18:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:Ja wrócę do tematu kuriera. Ja też zamówiłam wczoraj na Telekramie i jutro mam mieć paczkę. U nas kurier z UPS jest super. I zazwyczaj przysyła sms-a o której mniej więcej będzie z paczka. I nigdy nie ma problemu. I nawet wydaje resztę co mnie totalnie na kolana powaliło jak mi ostatnio wydał 1 zł. :ok:

Fotki śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Zjadająca muchy Elenka :ok: :ok: :ok: U mnie Amy wciąga białeczko aż uszka się trzęsą ;)
Biedny Toffik , pewnie był cały w strachu ze dom był zamknięty i nie miał go kto wpuścić

A mnie ostatnio zadziwił pan kurier z siódemki który dostarczył mi dokumenty z orange gdy zmieniałam tacie abonament. Taty telefon mam na siebie i dlatego dokumenty przyszły do mnie. Wybrałam ofertę z telefonem i miałam zapłacić przy odbiorze 9 zł. Dałam panu 10 zł a pan mi się pyta czy ma mi wydać złotówkę. 8O 8O 8O
Powiedziałam mu że tak bo na dokumencie pisze 9 zł a ja nie chcę być posądzana o dawanie łapówki bo to karalne :mrgreen:

i co?
wydał czy przyjął łapówkę? :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 04, 2015 18:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

i co?
wydał czy przyjął łapówkę? :mrgreen:

Wydał bo nie miał wyjścia - świadkiem był mój tata. :mrgreen:
Ale minę miał przy tym że ho, ho..... :ryk: :ryk: :ryk:
Jak tak bardzo chciał tą złotówkę to mógł zapytać czy nie mam równo bo on nie ma wydać. W takiej sytuacji co powiesz - no to trudno jak pan nie ma to nie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 04, 2015 18:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Moli25 pisze:A mały Fuksik co je aktualnie?
Jak on sie miewa?

mały jeszcze je to jedzonko, bo kupiłam mu wcześniej http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... iat/294950
, ale jak zje to dostanie takie, dla trochę większych http://www.zooplus.pl/shop/koty/produkt ... ciat/31343
zjada aktualnie ok 150 g, czyli 1,5 opakowania dziennie, dodaję mu też po kilka ziarenek suchego, bo jak ma osobno to go nie chce jeszcze jeść

teraz niedawno po rozrabiał, później poszedł do swojego :wink: , pojadł i teraz śpi :)

zrobiłam mu fotki, ale muszę wybrać bo dużo poruszonych tak się kręci :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw cze 04, 2015 18:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Ale dużo Fuksik je :) myślałam że saszetki będzie miał na 3 dni :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw cze 04, 2015 19:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

klaudiafj pisze:Ale dużo Fuksik je :) myślałam że saszetki będzie miał na 3 dni :)

W brew pozorom małe potrafią dużo zjeść bo ciągle rosną . Później im przechodzi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 04, 2015 20:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

I zaczynają marudzić i wy brzydzac z jedzeniem :lol:
Fuksik rośnie zdrowo :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt cze 05, 2015 8:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

klaudiafj pisze:Ale dużo Fuksik je :) myślałam że saszetki będzie miał na 3 dni :)

zgadza się, miał na trzy dni :)
prawie od razu je dostał i zjadł ze smakiem :D
na początku tygodnia jadł jeszcze po 100 g + trochę gotowanego mięska
dziękujemy Cioci Klaudii :1luvu:
została mu jeszcze ta tacka, ma ich więcej bo ostatni kupiłam mu takie same :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt cze 05, 2015 8:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pt cze 05, 2015 8:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Ewa L. pisze:

W brew pozorom małe potrafią dużo zjeść bo ciągle rosną . Później im przechodzi.

jak się przeliczy na ich wagę ciała to faktycznie dużo :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt cze 05, 2015 8:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Dzień dobry :D
Czekamy na kuriera :wink:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt cze 05, 2015 8:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Moli25 pisze:I zaczynają marudzić i wy brzydzac z jedzeniem :lol:
Fuksik rośnie zdrowo :ok:

a myślisz, ze małe nie marudzą i nie wybrzydzają, też mają swoje upodobania smakowe
i ciężko je przekonać do zjedzenia czegoś czego nie chcą, przekonałam się o tym :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt cze 05, 2015 8:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

MonikaMroz pisze:Dzień dobry :D
Czekamy na kuriera :wink:

miłego dnia i niech dziewczynkom smakują zakupy :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]