Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 25, 2015 19:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

widziaam reportaż w TVS z Marszu, ale nie było nikogo w koszuli i w szlafroku :cry:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob kwi 25, 2015 21:03 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

A gdzie Nasza Jubilatka ? Czyżby bez nas świętowała ? :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob kwi 25, 2015 22:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

:balony: :birthday: :cat3:
Zdrówka :!: :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie kwi 26, 2015 8:29 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

O :) Urodziny :) Wszystkiego najnajnaj :)
Wpadłam zobaczyć jak robisz ten żurek, bo właśnie wywar mi się gotuje :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie kwi 26, 2015 10:44 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Witajcie Dziewczyny :D

Dziękuję za życzenia :D Wybiło mi 31 lat :/
Mam dosłownie chwilkę dla siebie, bo jest u mnie siostrzenica. Jestem niewyspana i zaraz lecę na piknik :)

mir.ka pisze:widziaam reportaż w TVS z Marszu, ale nie było nikogo w koszuli i w szlafroku :cry:

Mireczko, bardzo uwielbiam Twoje teksty hihi rzecz jasna nie poszłam jako super śpioch, bo będąc superśpiochem też powinnam się prezentować :D Poszłam na Zlot Superbohaterów w sumie "do pracy" i możliwe, że mnie widziałaś, bo byłam wszędzie tam gdzie fotoreporteży i kamery. Były 3 tv, a nie widziałam żadnej relacji. Dziś jak już będę sama po zobaczę w sieci na tv silesia, bo nie mam tego kanału. Miałam dźinsy i niebieską sukienkę w kratkę.

Wczoraj jak zwykle było zajeb...ście. Teść mówił, że będzie czekał pod dworcem, że nie będzie z nimi lazł jak ostatni idiota i wiecie co.... lazł z nimi od początku jak ostatni idiota i jeszcze mu się podobało :mrgreen:

Pod szybem (zapomniałam nazwy) mówi - mało ludzi, a ja widziałam, że ludzie przyjdą punkt o 11 i parę minut po. Na te słowa wyjechało chyba 500 harlejów motorów to mu się kolana ugięły, bo on jest zafascynowany motorami, nie ma prawka na auto, ale na motor ma i jeździ takim zwykłym wszędzie.

Ogólnie było genialnie, jak zwykle, jedna z najlepszych imprez. Zdjęcia będę mieć w przyszłym tyg jak dobrze pójdzie i zrobią mi kompa. Uwielbiam też być fotoreporterem, plątać się między tymi facetami z aparatem, ja mała (już okrągła) z pentaxem ;p hihi

Wikusi też się bardzo podobało :) Potem była u nas mama, potem byliśmy u cioci, potem w sklepie i potem robiłyśmy decoupaże do 24 - jestem padnięta ;p A zaraz jedziemy na piknik.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 26, 2015 10:49 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Oooo,dajcie linka do tego ,oglądnę sobie i ja :ok: :ok: :ok:
Jeszcze raz Najlepszego Klauduś

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 26, 2015 11:25 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Siemanko :D

filmik ze Zlotu :) https://www.youtube.com/watch?v=Xg-4Cxr5l3k

A czy Ty się czasami nie pokazałaś pod koniec :mrgreen: 12:08 min

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie kwi 26, 2015 11:47 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie kwi 26, 2015 11:53 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

spóźnione :(
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie kwi 26, 2015 15:09 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :torte: od dzisiejszej solenizantki :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie kwi 26, 2015 15:47 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klaudia spóźnione najlepszego Kochana, wypiłam wczoraj za twoje zdrowie :D :piwa:

Nie dziwie się twojemu tesciu :ryk: tez by mi się nogi na widok mmotorów ugieły :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie kwi 26, 2015 17:29 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Dziewczyny :) Mam już luz, jestem sama :)

Bardzo dziękuję za życzenia i za wypicie mojego zdrowia, to jeszcze na drugą nóżkę poproszę o wypicie za moje schudnięcie ;p
Wczoraj w marszu przebiegłam prawie cały dystans, z przerwami na fotki, ale dałam radę :D

CatAngel pisze:Siemanko :D

Nie, nie było mnie tam - w sensie byłam parę razy, a najbardziej o 6.18 - szłam przed zlotem, w niebieskiej sukience w kratę i dżinsach z aparatem i spiętymi włosami :)

Filmiki nie oddają tego jak było fajnie i jak muzyka porywała do tańca :)

Dziś pojechaliśmy na piknik z Wikusią do Labiryntu Skalnego, było przecudnie. Chodziliśmy po górach w sumie, w górę i w dół i na magicznej polanie zjedliśmy jajo na twardo, chałkę i inne smakołyki piknikowe - ale nam to jajo i chalka smakowały na świeżym powietrzu, chyba 100 m npm wśród kwitnących i pachnących drzew!!! :mrgreen:

W lesie były dwa szałasy z gałęzi, bunkier i żołnierze biegali po terenie i strzelali się z karabinów - a dokładnie byli to około 20letni faceci, bawiący się w wojnę z podchodami, było ich chyba 10 albo więcej. Świetne! :D Wyszliśmy na ich teren innej polany to powiedzieli - uwaga, cywile!

Nie no, mnie ten Bytom dosłownie powala na łopatki - takie rzeczy tylko w Bytomiu, nie wiem jak w ogóle można narzekać na to miasto :mrgreen:

Mam zdjęcia, ale nie mam kompa, czyli brak cyfrowej ciemni :(

A teraz mogę nadrobić zaległości u Was ;)

Tydzień do Karkonoszy i do kotów na majówce u babci :)

klaudiafj

Post » Nie kwi 26, 2015 18:10 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Jak widzę masz masę wrażeń i czekamy na zdjęcia. Obejrzałam te krótkie linki i faktycznie powala tak kolorowo i wesoło było. Takie zloty to prawdziwa frajda i do tego pogoda dopisała. :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie kwi 26, 2015 18:53 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Hej Dziewczyny :) Mam już luz, jestem sama :)

Bardzo dziękuję za życzenia i za wypicie mojego zdrowia, to jeszcze na drugą nóżkę poproszę o wypicie za moje schudnięcie ;p
Wczoraj w marszu przebiegłam prawie cały dystans, z przerwami na fotki, ale dałam radę :D

CatAngel pisze:Siemanko :D

Nie, nie było mnie tam - w sensie byłam parę razy, a najbardziej o 6.18 - szłam przed zlotem, w niebieskiej sukience w kratę i dżinsach z aparatem i spiętymi włosami :)

Filmiki nie oddają tego jak było fajnie i jak muzyka porywała do tańca :)

Dziś pojechaliśmy na piknik z Wikusią do Labiryntu Skalnego, było przecudnie. Chodziliśmy po górach w sumie, w górę i w dół i na magicznej polanie zjedliśmy jajo na twardo, chałkę i inne smakołyki piknikowe - ale nam to jajo i chalka smakowały na świeżym powietrzu, chyba 100 m npm wśród kwitnących i pachnących drzew!!! :mrgreen:

W lesie były dwa szałasy z gałęzi, bunkier i żołnierze biegali po terenie i strzelali się z karabinów - a dokładnie byli to około 20letni faceci, bawiący się w wojnę z podchodami, było ich chyba 10 albo więcej. Świetne! :D Wyszliśmy na ich teren innej polany to powiedzieli - uwaga, cywile!

Nie no, mnie ten Bytom dosłownie powala na łopatki - takie rzeczy tylko w Bytomiu, nie wiem jak w ogóle można narzekać na to miasto :mrgreen:

Mam zdjęcia, ale nie mam kompa, czyli brak cyfrowej ciemni :(

A teraz mogę nadrobić zaległości u Was ;)

Tydzień do Karkonoszy i do kotów na majówce u babci :)

jaki tydzień 8O
przecież jedziesz 1 maja , to dla mnie 4 dni :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie kwi 26, 2015 19:06 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Kule bele - fakt :D
Widzisz, tak to jest jak się jest tylko we dwoje - trzeba się prosić, żeby ktoś zajął się kotami, potem człowiek się stresuje, że coś się może stać, wycieczka wielka, koty przetransportować a jedziemy tylko na dwa dni (w sumie 3). Z trzema to już w ogóle nie pojadę pewnie ani na jeden dzień :( A chciałabym jeszcze coś zobaczyć, albo w ogóle coś, bo przecież nigdzie prawie nie byliśmy, to znaczy ja, bo m. zwiedził sporo.

klaudiafj

[poprzednia][następna]