Caragh pisze:Męską? Pfff.
Wygodnie jadło, jak z talerza spada?
Noim. Chociaż właściwie masz rację. nie męską, bo z JJ żadnego pożytku. A zamawiaj co chcesz, a ja nie wiem, O LITOŚCI!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Męską? Pfff.
Wygodnie jadło, jak z talerza spada?
kalair pisze:Sprzątam. Sprzątam. I wogóle głównie sprzątam!Może ktoś pomoże?
![]()
Ale zamówiłam meblościankę!!!!! Wreszcie. Bo w życiu bym się nie zdecydowała, trzeba bylo podjąć męską decyzję. I już. I już nie myślę, bo zwariuję!![]()
klaudiafj pisze:A ja dziś robię placki ziemniaczane
klaudiafj pisze:kalair pisze:Sprzątam. Sprzątam. I wogóle głównie sprzątam!Może ktoś pomoże?
![]()
Ale zamówiłam meblościankę!!!!! Wreszcie. Bo w życiu bym się nie zdecydowała, trzeba bylo podjąć męską decyzję. I już. I już nie myślę, bo zwariuję!![]()
W końcu doptuptałamDzień dobry pięknym Paniom
I gościom
Co za meblościanka, pochwal sięKiedy przyjedzie? Już przeżywam razem z Tobą ten nieszczęsny czas oczekiwania
A ja dziś robię placki ziemniaczane
Caragh pisze:klaudiafj pisze:A ja dziś robię placki ziemniaczane
Podziel się!![]()
Zanim je zmasakrujesz cukrem oczywiście
klaudiafj pisze:I śmietaną ;p
kalair pisze: Ciekawe, czy by mi zasmakowało. Ostatecznie sam ziemniak neutralny. A słodkie Bataty są pyyszne!
Caragh pisze:kalair pisze: Ciekawe, czy by mi zasmakowało. Ostatecznie sam ziemniak neutralny. A słodkie Bataty są pyyszne!
Fuj, bataty to najgorsze co kiedykolwiek jadłam. Obok popcornu karmelowego!
To już te placki z cukrem łatwiej przełknąć!
Sihaja pisze:NIedobra to jest zupa owocowa, tego to nie tknę. No i najgorsza rzecz - czernina. No i potraw tłustych mocno i mocno ostrych nie lubię. Za owocami morza nie przepadam, kawioru nie zjem wcale. Co tam jeszcze.... nie pamiętam
Sihaja pisze:NIedobra to jest zupa owocowa, tego to nie tknę. No i najgorsza rzecz - czernina. No i potraw tłustych mocno i mocno ostrych nie lubię. Za owocami morza nie przepadam, kawioru nie zjem wcale. Co tam jeszcze.... nie pamiętam
Caragh pisze:Czerniny nawet za jedzenie nie uznaję. Ohyda.
Bataty tak samo okropne! Za słodkie, żadna przyprawa nie przykrywa nawet trochę tego smaku...
Zupy owocowe... szkoda owoców. Wolę je tak zjeść. Albo koktail zrobić
Zupa mleczna - powoduje u mnie wymioty. Dosłownie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 80 gości