❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 25, 2014 17:24 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Hej Aniu

Fajnie,że możesz odpocząć aż do 6 stycznia,należy Ci się <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw gru 25, 2014 17:24 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Annaa pisze:Daję im odkłaczacze, ale albo kupuję na sztuki w pobliskim sklepie, albo w tubce lub saszetkach.
Miałam kiedyś takie opakowanie, ale nie pomyślałam że może przydać się na coś tak fajnego :)

w Rossmanie można tanio kupić te wiskasy, jeszcze zdążysz do czasu pieczenia :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 25, 2014 18:06 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

aannee99 pisze:Hej Aniu

Fajnie,że możesz odpocząć aż do 6 stycznia,należy Ci się <3

Oj myślę, że tak..ostatnio to tylko praca, dom, koty i spać.
Bardzo cieszy mnie to wolne, bardzo :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw gru 25, 2014 18:08 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Kotki też szczęśliwe są z tego powodu,że jesteś w domku,to pewne <3 :D
Obrazek

aannee99

Post » Czw gru 25, 2014 18:08 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

mir.ka pisze:
Annaa pisze:Daję im odkłaczacze, ale albo kupuję na sztuki w pobliskim sklepie, albo w tubce lub saszetkach.
Miałam kiedyś takie opakowanie, ale nie pomyślałam że może przydać się na coś tak fajnego :)

w Rossmanie można tanio kupić te wiskasy, jeszcze zdążysz do czasu pieczenia :wink:

Masz rację, planowałam zrobić jeszcze dzisiaj, ale po świętach też mogę :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 18:09 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Pewnie Aniu,odpoczywaj kochana,spokojnie po świętach pierniczki możesz zrobić :D
Obrazek

aannee99

Post » Czw gru 25, 2014 18:11 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

aannee99 pisze:Kotki też szczęśliwe są z tego powodu,że jesteś w domku,to pewne <3 :D

Bardzo są szczęśliwe, jak tylko usiądę to zaraz mam kogoś na kolanach :)
A i bawię się też z nimi więcej niż ostatnio.
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 18:13 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Dzisiaj Marcel też dwa razy wskoczył na moje kolana gdy siedziałam przy stole,co jest dziwne,bo on robi to bardzo rzadko,ale taki pieszczoch się zrobił z niego po kastracji,że hej... :D
Obrazek

aannee99

Post » Czw gru 25, 2014 18:18 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

aannee99 pisze:Dzisiaj Marcel też dwa razy wskoczył na moje kolana gdy siedziałam przy stole,co jest dziwne,bo on robi to bardzo rzadko,ale taki pieszczoch się zrobił z niego po kastracji,że hej... :D

To fajnie :D wychodzi na to, że moje wszystkie to niesamowite pieszczochy :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 18:22 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Super Aniu mieć takie koty pieszczoty :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Czw gru 25, 2014 19:21 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Prawda ?
cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw gru 25, 2014 22:07 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Witamy się:)))
Jejuuuu jakie cudne kotki CUDOWNOŚCI i nawet znalazł się Kitek :D Klon mojej Kitulki :D
Rozsiadamy się wygodnie i będziemy śledzić :)
Obrazek
:) może to rodzina, a my nawet nie wiemy :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw gru 25, 2014 22:13 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Faktycznie podobne są :D
Witamy i zapraszamy :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Pt gru 26, 2014 0:19 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

W całym mieszkaniu śmierdzi mi spalonym futrem :strach:
I nie...nie zrobiłam świątecznej pieczeni z żadnego z moich kotków.
Oni lubią leżeć na blacie przy kuchence i nie ma mowy żeby skutecznie wygonić ich stamtąd.
Tym razem Karmelek z Kastorem wylegiwali się przytuleni i niesforne ogonki zsunęły się im prosto w ogień pod czajnikiem.
Nic im się na szczęście nie stało, tylko trochę opaliło się futerko, ale smród jest straszny :|
Jeszcze co do ostatnich wpadek :roll: Oskar jak to on :roll: porwał sznurek od szynki.
Zauważyłam w porę, dogoniłam łobuza i wyjęłam mu z paszczy zanim połknął :strach:
I jeszcze zgrany duet największych łakomczuchów...Oskar i Kastor...porwali spory kawałek kiełbasy.
Nawet nie interweniowaliśmy :ryk: ja tego akurat nie widziałam, ale podobno raczyli się tym wspólnie :mrgreen:
Może niech już skończą się te święta, bo aż boję się co oni jeszcze zmalują :201422
Obrazek

Annaa

Post » Pt gru 26, 2014 0:28 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Łomatko Aniu :D jak ja się cieszę że moje oba koty są niskopienne, Meli w ogóle jest kocim ideałem a Nureyeva da się ogarnąć, żadne nie łazi po stołach, Nureyev czasem wprasza się do wylizywania talerza ale wystarczy że na niego spojrzę i przestaje (czasem mu daję jak nie ma tam bardzo kocioszkodliwych rzeczy :oops:). Ten mały smród który jest u nas na gościnnych występach skacze wyżej niż moje dwa i włazi do talerza bez ceregieli. :strach:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

[poprzednia][następna]