Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 24, 2014 20:02 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ale ja jadę do N. nie do Ciebie :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 24, 2014 20:23 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Szkoda...
Bym Cię UGOŚCIŁA!!! :twisted:
W N. małż mieszka... (niech mu na zdrowie będzie).
Gdzie dokładnie jedziesz, po co, z kim, jak długo masz zamiar być i co będziesz robić? :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto cze 24, 2014 20:37 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - I :-)

kotkins pisze:Jeśli nie Monika , to Aniada - Fio jest od lat zaręczona z jej Misiem, więc powinna się poczuć jakby zobowiązana (na zobowiązanego Misia to bym raczej nie liczyła...)

Doczytuję wątek.
Pogubiłam się w misiowych żonach. W ogóle, moje chłopaki mają jakąś obłędną ilość forumowych połowic...
I przygarnąć Fio mogę. Nie wiem tylko, co na to jej szwagier - Czesio. :twisted:

Doczytuję dalej...
Aniada

Post » Wto cze 24, 2014 20:41 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Oj tam , oj tam....a ja mam dla Was pełno niespodziewanek.

Ale najpierw w kwestii formalnej: Celinka wyoperowana, udało się pięknie , aczkolwiek mięśnie brzuszka to ona ma jak flaczki, jest chuda jak drabina i dzielna- po wybudzeniu postanowiła zjeść doktora.
Też był zdziwony:)

Pojechała do domu, odwiozłam ją , bo akurat byłam w gabinecie na kontroli z Melonem. Mel niestety znowu wymiotował, wróciłam z porodówki zmęczona jak trup a tu cała podłoga zarzygana. , pies ledwo się podniósł...dziwna sprawa , zaszkodziły mu żwacze.
Chyba.
Więc wczoraj kroplówka, dziś kontrola.
Miał usg brzucha, nic nie znaleziono. Przepraszam, znaleziono przerośniętą prostatę.
Mel doktora nie lubi, w czym się solidaryzuje z Celinką:)

Mau miał badania, kreatynina tym razem spadła, odrobinę wzrósł mocznik...który poprzednio spadł.
Ogólnie -stoimy w miejscu mniej więcej ( co za ulga!)

Z rzeczy pozazwierzęcych ZOSIA JEST PIĘKNA!!! :1luvu:
O!!!!

Idę szukać stołu i krzeseł do domu:))

Podpisano (nie , nie Kotkinsiu...) : pani K.
Czyta się PANIKA.
Taaaa....! :mrgreen:

Aniado.
Dlaczego Czesiu jest szwagrem Fio...

A! Jest bratem Misia!!!

Fio mówi ,że Cześ jest przystojny ale co on zrobił z futrem???

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 24, 2014 21:21 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Gratuluję pięknej Wnuczki :D
Nunc est bibendum :piwa:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto cze 24, 2014 21:22 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Piękne ma imię. :twisted:
I pomyśleć, że NAPRAWDĘ miałam takie mieć...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto cze 24, 2014 21:23 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Kotkins dam Ci zaraz tak po łbie.........ze jeszcze nikt nawet na forum Miau tak Ci nie dał.......i TY JUŻ WIESZ ZA CO.

A poważnie:
Dziewczyny jest BARDZO pilnie do wzięcia PRZEPIEKNY biały, długowłosy chłopak lat 4-5 kastrowany. Tyle wiem. I mam jedno ( słownie jedno ) zdjęcie. Sprawa jest naprawdę pilna.......nie będę się wdawać w szczegóły, ale kot zamieszkał z 20 innymi..........Zadzwoniła dziś do mnie dawno nie słyszana znajoma z dogo........

Kurna nie mam pomysłu gdzie by go.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 24, 2014 22:20 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

napisałam... ale już nieważne :smokin:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto cze 24, 2014 22:42 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Wiem co masz na mysli.........

Zeby tak np. bo ja wiem kłaki wyrwać..........to moze się dt znajdzie. Ale nie ale nie. Przemilczmy. Przynajmniej jeszcze czas jakiś......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro cze 25, 2014 6:45 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Jestem niestety zakocona (choć nie aż tak jak miejsce gdzie jest białasek), ale bez względu na względy nie mogę nawet na TDT, bo wyjeżdżam na tydzień za tydzień a catsitterka nie zna się na persiach nawet bardziej niż ja...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 25, 2014 12:25 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

W zyciu sie tak nie spoznilam! :strach: Dzien dobry.

Wielkie gratulacje dla Babci!

PS. Ja staje do przetargu na Melona! Ja, ja, ja!!!
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Śro cze 25, 2014 12:39 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Phi!
Nie masz doświadczenia.
U nas w domu jamnik jest od 19 lat! (w tym jeden ponad 17-letni nadal żyjący).
Nie pozwolę!
Nie oddam Melona bez walki! :smokin:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro cze 25, 2014 16:44 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Fakt.
Za to 40 lat przygotowan teoreticznych + praktyka na kazdym znajomym jamniku, jaki sie trafil...
A ze z roznych przyczyn fizycznie w domu miec nie moglam, to sila wyzsza - chcialam od zawsze...

Zycze Kotkinsowi dlugich lat w zdrowiu, a przy okazji jednej walki bedzie mniej... :ok:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Śro cze 25, 2014 18:22 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Dobra walka nie jest zła.

Przeziębiłam się - mam dreszcze, leje m się z nosa i gardło mnie boli

A mam jeszcze całą kupę papierologii stosowanej. Dziś olewam. Lezę se pod kocyk i poczytam:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 25, 2014 18:34 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Neigh pisze:Dobra walka nie jest zła.

Przeziębiłam się - mam dreszcze, leje m się z nosa i gardło mnie boli

A mam jeszcze całą kupę papierologii stosowanej. Dziś olewam. Lezę se pod kocyk i poczytam:-)

Zdrowiej szybko!

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]