Jaki z niej słodziak, cudowna była jak szczeniak, uszka miała śmieszne, cudo

Kocham oglądać fotki szczeniaczków

Witaj Mireczko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Kajuniu Kochanie żyj nam w zdrówku jak najdłużej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaki z niej słodziak, cudowna była jak szczeniak, uszka miała śmieszne, cudo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocham oglądać fotki szczeniaczków![]()
Witaj Mireczko![]()
![]()
mir.ka pisze:Wcześniej Wam nie napisałam, ale jak wczoraj byłam w "mieście" to odwiedziłam Panią ,która dokarmiała ciężarną Elenkę i dzięki której kicia trafiła do Kociej Chatki. Pokazałam jej zdjęcia Elenki, bo chciała wiedzieć jak teraz wygląda, a ona mi pokazała zdjęcia z telefonu, które robiła Elence z maluchami jak były w Kociej Chatce. Pomimo, że upłynęły prawie dwa lata, ta Pani nadal ma jej zdjęcia i ją wspomina, to dobrze o niej świadczy. Elenka wiedziała do kogo zwrócić się o pomoc maluszkom.
Elenka okociła się dwa lata temu na początku czerwca i miała czwórkę maluchów.![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Wcześniej Wam nie napisałam, ale jak wczoraj byłam w "mieście" to odwiedziłam Panią ,która dokarmiała ciężarną Elenkę i dzięki której kicia trafiła do Kociej Chatki. Pokazałam jej zdjęcia Elenki, bo chciała wiedzieć jak teraz wygląda, a ona mi pokazała zdjęcia z telefonu, które robiła Elence z maluchami jak były w Kociej Chatce. Pomimo, że upłynęły prawie dwa lata, ta Pani nadal ma jej zdjęcia i ją wspomina, to dobrze o niej świadczy. Elenka wiedziała do kogo zwrócić się o pomoc maluszkom.
Elenka okociła się dwa lata temu na początku czerwca i miała czwórkę maluchów.![]()
No zupełnie nie ta sama kicia.![]()
Bardzo się zmieniła przez te 2 lata.![]()
Dzięki tobie Miruś !
Spilett pisze:Najlepsze życzenia dla pieseczka
I dla Elenki, widać jaka była biedna - teraz jest szczęśliwa
mir.ka pisze:Spilett pisze:Najlepsze życzenia dla pieseczka
no może nie całkiem, bo ją chyba oczko boli
![]()
ostatnio Rudzia nie ma humoru i ustawia maluchy, chyba drapnęła małą w oczko i lekko mruży i ma jakiś ślad
isabell36 pisze:mir.ka pisze:Spilett pisze:Najlepsze życzenia dla pieseczka
no może nie całkiem, bo ją chyba oczko boli
![]()
ostatnio Rudzia nie ma humoru i ustawia maluchy, chyba drapnęła małą w oczko i lekko mruży i ma jakiś ślad
Biedna Elenkaa może zakrop gentamycyną albo dicortineffem ???
KAJU żyj nam sto lat i nie choruj malutki nietoperku![]()
![]()
![]()
![]()
Elenka z maluszkamia Pani to prawdziwa kociara
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 71 gości