britta pisze:myślałam, że chcesz żeby Serafinka została u Ciebie
a przeczytałas gdzies ,ze ja nie chcę?z racji wieku i wyników szanse na dom ma prawie zerowe,ale zdarzaja się ludzie jacy takie koty chca,wiec ogłaszam ...
Koty sa ze soba bardzo zzyte,nie wiem jak to będzie,nie umiem powiedziec jaki z którym sie pzryjaxni,one razem robia wszystko-raz jeden z tym,za chwilę z innym.Tylko Kropencja jest jeszcze niesmiała,ale....
Dzisiaj jakis pzrełom u dwóch kotów nastapil:Krokodyl znuszila się siedizec w kuchni na okapie i postanowiła wskoczyc miedzy bawiace sie pejczykiem koty

Relacje z impry Małgosi pzrekazałam telefonicznie,oraz fakt drugiego cudu -Marynia dizsiaj pokazłą,że mnie kocha bardzo,pzrymierzała się ,krazyła by wskoczyc mi na kolana i pod pache sie wsuneła.Ugniatała,miziała pysiolka,żebym tylko ja mocno sciskała.No szok...ale jak nie ma kłuja w dupke to się otwieraja.
Blondi była dizsiaj wieczorem nieufna,jak mnei zobaczyla z torebka na sranko,myslała,że znowu czyszczenie uszek i podejrzliwie trzymała się na dystans,dwa razy ja nawet "pejczykiem"zahaczyłam,ale ona to taka dama jest,glupie figle jej nie w smak
No wiec najwiecej syfu z uszkach ma niestety Denis,wyazi z niego to dalej...Blondi juz ma postawione i rózowe uszka,teraz widac,ze ma uszy,nie slimaki
No wiec czemu dzisiaj takie jazdy sa?bo pzryszła połowa pzresylki z zoopludsa-drapak-gąsieniczka pzryszedl,super pejczyki w panterke z dzyndzlem na końcu piórowym,wiec i koty sie pokładaly z rozkoszy na podłodze
Na drapak-gąsieniczke pierwsza wyskoczyła(dosłownie)z kontenerka Marynia,podrapała,podreptała i potem na mnie sie uwzieła,ale najsmieszniejsze pozy Denis robił,ten to cuda-wianki wyczyniał
Zuczus mój najcudniejszy 'zdechlak'tak się bawił,tyle zabawek dostal,ze nie wiedział za co złapac i co potarmosic....piłeczki z pórkami,dzwoneczkowe,myszki z kocimiętka,no wszystko takie superowe,ż eganiał z mysza w pysiu ,a łapka łapał juz inna...
Denis to ze mna i Marynia sprzatał kuwetki,jedno i drugie wskakiwalo do mnie na stoliczek i patrzylo co ta pańcia wymiata z kuwet...
Było miło,sporo tam pzresiedizałam,2,5godziny,a tak szybko zeszlo,ze pzrykro było odchodzić...
Jutro raniutko ma przyjechac własciwy drapak w końcu...
Nie chce straszyc ,ani odstraszac ,ale jakis kociak mi robi obok kuwety siku,myslałam,ż eto jakas taka chwilowa wpadka,ale nie,notorycznie tam robi,trudno stwierdzic który...
Alienor pisze:Dostałam wiadomość z zoo+:
"zamówienie z dnia 14.04.2014 zostanie opracowane przez nasz magazyn.
Uwaga:
zamówienie składa się z następującej ilości paczek: 1
do każdej paczki wysyłamy osobno potwierdzenie jej wysłania,
większa ilość paczek może zostać dostarczona oddzielnie w ciągu kilku dni.
Paczka 1 (z 1) została zapakowana oraz przekazana kurierowi GLS .
Międzynarodowy numer przesyłki jest następujący: 626634214317
Za pomocą międzynarodowego numeru można monitorować przesyłkę na niemieckiej stronie internetowej kuriera GLS :
http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WE ... 1/PL/1.htm "
Powinna w ciągu 2 dni przyjechać do Bożeny

.
bardzo dziekujemy
a na zakończenie cos co mnie mało o zawal nie pzryprawiło-poszłam do domu/ciemno,wracam z woda koteczkom na dobranoc i widze cos bialo-ciemnego zapiernicza po garazu,byłam pewna ,ze mi Kropka uciekła,a to...Gryzold,od michy uciekał,był bardoz głodny,cała miseczke wyjazdł jak wieczorem postawilam,ale dzikus jak nic