phantasmagori pisze:Brakuje mi tych małych rozkosznie wyginających się ciałek i tego grandzenia.
Mam kryzys
To zapraszam do mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Brakuje mi tych małych rozkosznie wyginających się ciałek i tego grandzenia.
Mam kryzys
Ilonka667 pisze:Rozumiem ,w tej chwili chca jesc 5 razy dziennie,ale jesli to norma to ok myslalam ze mnie wykorzystuja,bo nauczyly sie swietnie to robicfajne zdarzenie dzis np. (niewiem czy dobrze to słowami zobrazuje ale sprobuje) 6 rano,siedze sobie na kibelku,mam drzwi ktore z zewnatrz otwiera sie "do siebie" i mysle przeciag mam bo drzwi sie same ruszaja,ale z czasem zaczely sie energiczniej ruszac...mysle co jest...nagle wpada Sonia,łebkiem popycha drzwi i wpuszcza Suri ...masakra zaczelam tak sie smiac w glos,ze obudzilam sobie dziecko
. Jesli chodzi o kwiatka to PANI E.wysle na maila,bo oczywiscie zapomnialam w domu zrobic zdjecia ale juz na necie znalazlam identyko.
phantasmagori pisze:Ilonka667 pisze:Rozumiem ,w tej chwili chca jesc 5 razy dziennie,ale jesli to norma to ok myslalam ze mnie wykorzystuja,bo nauczyly sie swietnie to robicfajne zdarzenie dzis np. (niewiem czy dobrze to słowami zobrazuje ale sprobuje) 6 rano,siedze sobie na kibelku,mam drzwi ktore z zewnatrz otwiera sie "do siebie" i mysle przeciag mam bo drzwi sie same ruszaja,ale z czasem zaczely sie energiczniej ruszac...mysle co jest...nagle wpada Sonia,łebkiem popycha drzwi i wpuszcza Suri ...masakra zaczelam tak sie smiac w glos,ze obudzilam sobie dziecko
. Jesli chodzi o kwiatka to PANI E.wysle na maila,bo oczywiscie zapomnialam w domu zrobic zdjecia ale juz na necie znalazlam identyko.
Całe Sroczki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 45 gości