morelowo-migdałowa jesień

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 16, 2013 20:22 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Jak już podstawiła pod nos to się napiję tego mleczka, niech się cieszy
Obrazek
i tak sobie pił...
Ta moja wykładzina nie jest aż taka bura, ale to światło :?

Poza tym komp nie chodzi jak powinien, z serwisem gadałam ale nie wiedzą bo czegoś tam nie sprawdzali , bo nie dotyczyło tego zlecenie... normalnie.

ale superowe zdjęcie :ryk:

Fajny warkocz ma ta Pani co załozyła tę pseudohodowlę :mrgreen: , już go gdzieś widzialam :mrgreen: :mrgreen:

I tak w biegu się przywitam :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon gru 16, 2013 20:29 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Cześć Danusia - dawno Cię nie spotkałam !

Rozczochrany jakiś ten warkocz - kobieta czasu nie ma najwyraźniej. Tyle kotów obsłużyć :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 16, 2013 20:37 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Cześć Danusia - dawno Cię nie spotkałam !

Rozczochrany jakiś ten warkocz - kobieta czasu nie ma najwyraźniej. Tyle kotów obsłużyć :roll:

Wyślę Jej mojego Bazyla , to Ją uczesze :mrgreen: :mrgreen:

Chyba Cię widzialam niedawno w autobusie :roll: ,ale nie mam pewności, podobna do Ciebie pani wsiadala do 3 na Placu Kopernika,ale miala czapkę na głowie. Więc mogłam sie pomylić :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Wto gru 17, 2013 8:18 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

pl. Kopernika to tam gdzie Solaris? To pewnie ja - trzeba było wołać głośno, że jesteś :mrgreen: Najwyżej by nikt się nie odwrócił :lol: Albo wszyscy by się odwrócili he, he, he.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw gru 19, 2013 8:29 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

"....zajefajny pierścionek, co takiego nikt nie ma a fajnie też by latał jakby mu przyłożyć łapom:"

to stąd:
http://kefirimorfeusz.wordpress.com/fsz ... st-tu-eko/
czyli tu:
viewtopic.php?f=20&t=159161

Obrazek

morelowa

Post » Pt gru 20, 2013 8:16 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Wzięłam na tymczas [ew.ds] od zbieraczki :mrgreen:
Obrazek

No, nie paralityk?
Obrazek

Morela nie lepsza, ale się przynajmniej podniosła :roll:
Obrazek

Obrazek

morelowa

Post » Pt gru 20, 2013 8:54 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Wzięłam na tymczas [ew.ds] od zbieraczki :mrgreen:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:

A juz mialam do Ciebie dzwonic :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 20, 2013 19:10 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Uprasza sie o nowe foty kolejnych stylizacji :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt gru 20, 2013 21:56 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Dorota pisze:Uprasza sie o nowe foty kolejnych stylizacji :twisted:

No tak...

Morelowej nie ma... :wink:

Dorota

Post » Sob gru 21, 2013 21:45 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 22, 2013 7:56 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Dziękujemy Trójłapkom i Danusiom!

Obrazek

morelowa

Post » Pon gru 23, 2013 8:07 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Nie umiem wklejać takich ładnych kolorowych obrazków, a żeby jeszcze się ruszały :mrgreen:

ALE TAK ŚWIĄTECZNIE I NOWOROCZNIE:

ŻYCZĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY TU ZAGLĄDAJĄ, TAKŻE TYM, KTÓRZY TU NIE ZAGLĄDAJĄ, RÓWNIEŻ TYM , KTÓRZY NIE WIEDZĄ O ISTNIENIU WĄTKU ALBO GO NIE LUBIĄ, A NAWET TYM, KTÓRZY NIE WIEDZĄ O ISTNIENIU FORUM.. :mrgreen: - ABY ICH WSZYSTKIE DZIAŁANIA PRZYNIOSŁY IM I INNYM TYLKO TO CO DOBRE, FAJNE, RADOSNE, CIEPŁE , A OD INNYCH TAKIE MYŚLI DO NICH PŁYNEŁY ! HOUGH!

Obrazek

morelowa

Post » Pon gru 23, 2013 8:40 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Zdrowia, szczęścia i radości na nadchodzące Święta. :ok: :ok:
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 23, 2013 12:31 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pon gru 23, 2013 21:16 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,
życzy Revontulet i dwa Rudolfy Czerwononose :D .

Obrazek
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

[poprzednia][następna]