oto jaka miłą odpowiedź dostałam

,gdy grzecznie odpisałam (mój tekst poniżej) ,potencjalnej chętnej z ogłoszenia,że szukamy ds w Wwie lub Poznaniu:
"Witam,
Bardzo dziękuję za zainteresowanie kotem,ale w grę wchodzi niestety jedynie Warszawa lub Poznań jako nowy dom dla kota-tam mamy zaufanych wolontariuszy,którzy mogą sprawdzić warunki,do jakich byłby adoptowany.Proszę wybaczyć ,ale musimy być bardzo ostrożni,kociak już wiele przeszedł w swoim życiu i chcemy wyeliminować ewentualne niebezpieczeństwa do absolutnego minimum.
Pozdrawiam serdecznie"
A oto miła odpowiedź:
"pisałam juz kiedys w sprawie tego kota i nie dostapilam zaszczytu jego adopcji.taki sam kt wystawiony w krakowie dostal dm w 2dni a w pani z braku rozsądku w temacie utrudnia kotu znalezienie domu adopcja niczego pani nie gwarantuje!!!!tym bardziej ze ten kot nie moze knkurować ze zdrowymi kotami których jest w brudjeśli tego pani nie wie to nie zna pani życia!!!a wymuszanie na kimś czegokolwiek przynosi odwrotny skutek niech pani dobrze pozna zasady logiki a wszystkie ścieżki się wyprostują.kotu zycze samego miodu bo ubóstwiam koty!!!!a pani goryczy która nauczy życia i pokory......OGRANICZENIA REGIONALNE TO KLEJNY ABSURD CHCE PANI ROBIĆ SUKCESYWĄ INWIGILACJE ABY KTOŚ WRESZCIE POWIEDZIAŁ PANI DO SŁUCHU?TO JAK PUSTE MA PANI SWOJE ŻYCIE!!!!mój dom jest luksusowym domem dla kota czegow ograniczeniu swym nie chciała pani zrozumieć"
momentami nawet odp. na ogłoszenia się nie chce,jak trafisz na takich życzliwych miłośników zwierząt