Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 26, 2012 14:02 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

RAnia :D , Lidka02, serdecznie dziękuję za życzenia :ok:

Zrobiłam sobie małą przerwę między śniadankiem a przyjazdem nowych gości :D
Święta mamy udane, najbardziej dopisała nam pogoda, wczoraj +7 C do + 11 C, koty z jamniurkiem oszalały...bawiły się w ogrodzie jakby była już wiosna - podobnie jest dzisiaj :1luvu:

Świąteczne fotki Rambusia-Cudaczka
Kocio bardzo pracowite, pomaga w zmianie serwety na świąteczną...
Obrazek

Wczoraj Kocio z ochotą bawił się na ogrodzie...

Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Uwielbia bawić się piłeczkami Żuczka...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Rambuś przynosi piłki jak piesek, prosto pod nogi a potem czeka, aż mu się ją rzuci.
cdn. :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro gru 26, 2012 14:26 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Cudne zdjęcia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zazdroszczę Ci, że masz taki duży ogród, gdzie koty mogą się wybiegać i najwyraźniej fajną okolicę. Ja miałam kiedyś spory ogródek, ale potem wyłożyliśmy to płytami chodnikowymi i teraz to bardziej parking samochodowy - został tylko mały kawałek, gdzie chodzę z Malagą, żeby sobie trawki podjadł.
Widzę, że tu się kroi kolejny koci piłkarz. :D

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Śro gru 26, 2012 14:57 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Rambuś cudnie wygląda bez ogonka , a pogoda dziś faktycznie chyba wiosna ..Ja byłam u moich na działce to o mało butów nie zostawiłam na ścieżkach takie błoto :x poprosiłabym o troszeczkę mrozu :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro gru 26, 2012 17:37 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Cudaczek ma śliczną kitkę zamiast ogonka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro gru 26, 2012 18:22 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

U nas zapowiadały się śnieżne święta,ale w Wigilię zaczęło wszystko płynąć i płynie nadal,śnieg znika w ekspresowym tempie :wink: mróz uciekł i jest ciepło :)

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro gru 26, 2012 20:51 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

solarie pisze:Cudne zdjęcia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zazdroszczę Ci, że masz taki duży ogród, gdzie koty mogą się wybiegać i najwyraźniej fajną okolicę. Ja miałam kiedyś spory ogródek, ale potem wyłożyliśmy to płytami chodnikowymi i teraz to bardziej parking samochodowy - został tylko mały kawałek, gdzie chodzę z Malagą, żeby sobie trawki podjadł.
Widzę, że tu się kroi kolejny koci piłkarz. :D

Wiesz, nasze kociaki lubią hasać po ogrodzie, ale wystarczy, ze zniknę za drzwiami domu, zaraz i one gęsiego wędrują do chałupki, chyba nie lubią być same :ryk: albo mój błąd wychowawczy :mrgreen: , tak je nauczyłam, jak przychodzą to dostają smakołyki
A Rambuś, nooo...faktycznie fajny z niego piłkarz, nie wiem, gdzie się nauczył zabawy piłeczkami, bo gdzieś musiał, a u nas od razu umiał :D
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro gru 26, 2012 20:52 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

lidka02 pisze:Rambuś cudnie wygląda bez ogonka , a pogoda dziś faktycznie chyba wiosna ..Ja byłam u moich na działce to o mało butów nie zostawiłam na ścieżkach takie błoto :x poprosiłabym o troszeczkę mrozu :mrgreen:

Rambuś musi wyglądać cudnie, inaczej się już nie da :wink: U nas też wiosenka, ale to chyba nie za dobrze, taka pogoda w grudniu 8O , nawet chmara komarów fruwała, gdy robiłam fotki Cudaczkowi :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro gru 26, 2012 20:52 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Miraclle pisze:Cudaczek ma śliczną kitkę zamiast ogonka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kiteczka jest piękna :mrgreen: choć jeszcze nie zarosła futerkiem, i co gorsze, jeszcze się nie zagoiła, końcówka jest bardzo ruchoma, mieliśmy nadzieję, że szybko narośnie chrząstką i się usztywni, co by ułatwiło trzymanie kupek, narazie nic z tego :(, może potrzeba więcej czasu... mamy nadzieję...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro gru 26, 2012 20:53 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

rudy kociak pisze:U nas zapowiadały się śnieżne święta,ale w Wigilię zaczęło wszystko płynąć i płynie nadal,śnieg znika w ekspresowym tempie :wink: mróz uciekł i jest ciepło :)

U nas podobnie, też przed Wigilią był śnieg i mróz, mieliśmy nadzieję, że będziemy mieli białe święta, ale nic z tego, zaraz potem zrobiło się ciepło, śniegu brakło, nawet wiaterku nie było :D
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro gru 26, 2012 21:33 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

AnnAArczyK pisze:RAnia :D , Lidka02, serdecznie dziękuję za życzenia :ok:

Zrobiłam sobie małą przerwę między śniadankiem a przyjazdem nowych gości :D
Święta mamy udane, najbardziej dopisała nam pogoda, wczoraj +7 C do + 11 C, koty z jamniurkiem oszalały...bawiły się w ogrodzie jakby była już wiosna - podobnie jest dzisiaj :1luvu:

Świąteczne fotki Rambusia-Cudaczka
Kocio bardzo pracowite, pomaga w zmianie serwety na świąteczną...
Obrazek

Wczoraj Kocio z ochotą bawił się na ogrodzie...

Obrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Uwielbia bawić się piłeczkami Żuczka...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Rambuś przynosi piłki jak piesek, prosto pod nogi a potem czeka, aż mu się ją rzuci.
cdn. :wink:

Zdjęcia śliczne. Ten ogród, kotki, Rambuś - piłkarz. Super. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw gru 27, 2012 10:24 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Pozwolę sobie zaprosić Was do głosowania w ankiecie KrakVetu na kandydata miau -> wystarczy kliknąć na banerek w moim podpisie. Nasz kandydat obecnie przegrywa :?

Smyraki i mizianki dla całej kocio-psiej ekipy!
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw gru 27, 2012 12:36 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Rambuś bez ogonka wygląda jak mały czarny niedzwiadek ^^ Słodko
Foteczki piekne:))

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw gru 27, 2012 21:56 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Rambuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: napatrzeć się na jego zdjecia nie mogę :oops:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt gru 28, 2012 18:01 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Ciocia trzyma kciuki za Rambusiowy ogonek :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt gru 28, 2012 18:09 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Kot mojej koleżanki też stracił ogon - był wychodzący i pewnego razu wrócił po prostu z ogonem w opłakanym stanie - połamany, skóra z niego zwisała (z samego ogona, nie całego kota). :( Nie wiadomo czy to psy go tak urządziły, czy jakiś sąsiad z grabiami albo czym tam... W każdym razie po amputacji też został mu tylko taki mały kikutek i zrosnął się, zasklepił - Rambusiowi też się tak na pewno stanie. :ok:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

[poprzednia][następna]