Rokokowe Kokoty- phi!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 14, 2013 18:40 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Jezdem.
Najpierw nowości, a potem zaległości :P
Pokombinowałam trochę i zrobiłam Kokotom "zimowe punkty".
Na dworzu coraz zimniej, więc balkonu już nie uświadczają. Za to, z chęcią lubią się gapić przez okno i wygrzewać nad grzejnikiem. Pech tylko jest taki, że jakiś inteligent wymyślił, że parapet szerokości 18cm, będzie ideałem :roll:
Żeby było śmieszniej- parapety zewnętrzne mają 45cm... :roll:
Dzisiaj Kokota leżała z połową łap poza parapetem, po czym widowiskowo się spierdzieliła na ziemię :roll:
No co było robić- meble w ruch i tyrać.
A efekt wygląda tak:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a tu Kokota testowała:

Obrazek

Obrazek

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Czw lis 14, 2013 19:18 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Super te podstawki im porobiłaś :D . I wygrzeją się jak będzie słońce i łypną co na dworze, a na dodatek widać jak na dłoni co w chałupie się dzieje.
Bardzo fajne, podoba mi się.

joanka40

Od: Czw wrz 29, 2011 21:50

Post » Czw lis 14, 2013 19:52 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

anieli pisze:Jezdem.
Najpierw nowości, a potem zaległości :P
Pokombinowałam trochę i zrobiłam Kokotom "zimowe punkty".
Na dworzu coraz zimniej, więc balkonu już nie uświadczają. Za to, z chęcią lubią się gapić przez okno i wygrzewać nad grzejnikiem. Pech tylko jest taki, że jakiś inteligent wymyślił, że parapet szerokości 18cm, będzie ideałem :roll:
Żeby było śmieszniej- parapety zewnętrzne mają 45cm... :roll:
Dzisiaj Kokota leżała z połową łap poza parapetem, po czym widowiskowo się spierdzieliła na ziemię :roll:
No co było robić- meble w ruch i tyrać.
A efekt wygląda tak:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a jakoś te kartony łączyłaś, nie wiem, klejem np.? Ja Lunkowi zrobiłam domek z kartonów, może później fotkę rzucę:).

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Czw lis 14, 2013 19:59 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

A co to za fajny szary stwór wisi obok?
Poka
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw lis 14, 2013 20:38 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

joanka, cieszę się, że Ci się podoba :ok: Kokoty zadowolone i uskuteczniają przybieranie kształtu kartonów :ryk:
maneki, te skrzynki lidlowe mają to do siebie, że nie trzeba ich niczym łączyć, bo mają dziurki i wypustki, więc się haczą po skompletowaniu. Ja mam takie dwa w jednym- chowam swoje rzeczy, a na wierzch robię legowisko :)
ab, ten stwór to Ina ;) Druciany Byt o wysokości około 2 metrów. Wyplotłam go z jednej szpulki drutu (1 szpula=4000m...).
Tak się prezentuje w swojej roli :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

przepraszam, że tak lakonicznie, ale ganiam ze ścierą po domu :wink:

anieli

Post » Czw lis 14, 2013 20:43 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Ło, jakie cudo. Masz zacięcie artystyczne, jak nic...świetne...taki stwór, żeby się trochę pobać.
Byt, to byt, lekko nie jest...

joanka40

Post » Czw lis 14, 2013 21:59 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Super jest ten Byt :ok:
Masz talent :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Pt lis 15, 2013 10:42 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

joanka, ab- dziękuję szlycznie :D

a ja dziś przeżyłam chwile grozy!
no zobaczcie!

Obrazek

A potem udało mi się przydybać Kokotę w pieleszach :1luvu:
Będzie wściekła za tą publikację, bo niedość, że zaspana, to i makijażu na noc nie zmyła :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

anieli

Post » Pt lis 15, 2013 10:47 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Osz ja durna! Z tego wszystkiego pominęłam nowego gościa na wątku!

nelka83 pisze:Dziewczyny, tak mnie ubawiły Wasze fotki (kocia Frida wymiata :lol: ), że muszę sobie przysiąść na wątku :wink:
Poza tym moja Kitucha - Czarnucha kibicuje towarzyszom w niedoli - też ma dietę, hie hie :twisted:). Zobaczymy czy choć pół kilo zrzuci, a zrzucać to ona ma co :roll:

i pominęłam prześlicznego Skrzacia!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

nelko i piękny koćku- witamy Was na wątku :1luvu:

anieli

Post » Pt lis 15, 2013 12:40 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Dziękujemy za powitanie na wątku. Skrzacio bardzo zadowolony :D .
Rzeczywiście piła elektryczna na wysokości okna w piątkowy poranek, to horror 8O .
Kokota taka puchata na tych zdjęciach Ci wyszła, że aż się się głaskać i głaskać, bez końca...
Bardzo fajny fotoreportaż porankowy. No to znowu humor sobie poprawiłam i szczęśliwa wracam do prozy życia.

joanka40

Post » Pt lis 15, 2013 12:48 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

joanka, Twoje kociszcze wymiata z tymi minami i pozami :ryk:
Dzisiaj mam jakiś dobry dzień na "polowanie".
Niedługo potem udało mi się zapolować na Kokotę w solarium.
To jes ten karton z czerwoną wykładziną :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

anieli

Post » Pt lis 15, 2013 12:55 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Ale jej doooobrze na słoneczku :)
Fajne pomysły na wykorzystanie kartonów :ok: Ukradłabym jakiś, ale niestety nigdzie nie mam miejsca na takie cuda :?
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lis 15, 2013 22:43 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Zaglądam nocną porą popatrzeć sobie na Kokotę z Bytem włącznie. Dobrych snów.

joanka40

Post » Nie lis 17, 2013 20:26 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Ja jestem fanką Bytu i kokoty w makijażu :ryk:
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Wto lis 19, 2013 18:26 Re: rokokowe kokoty- o rety kokoty idą na diety...ehh :/

Odwiedzamy Rokokowe kociaste na dietach :D .
U mojej sikającej Luśki żadnych zmian, po staremu. Pielucha to dla niej ogromny stres i zamach na godność osobistą. W związku z powyższym, wpadłam na pomysł, aby jak najrzadziej zakładać majty, a skuteczniej odsikiwać pannicę. To znowu stanowi spory stres dla mnie ale widzę, że idzie mi coraz lepiej, więc gorzej, to już raczej nie będzie...Walimy więc do przodu :) .
Pozdrawiam Anieli i innych Wątkowiczów.

joanka40

[poprzednia][następna]